Ege Ambulans
Özel İzmir Can Hastanesi Yakında Hasta Kabulune Başlıyor23/06/2017

2002 yılında Salihli’de 35 yataklı  hastane olarak kurulan Salihli Özel Can Hastanesi

bugün itibariyle 127 hasta yatak kapasitesi ile Salihli’de erişkin ve yeni doğan üçüncü seviye yoğun bakım imkânlarını sunan “Referans Hastanesi” olarak bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. Manisa’daki yatırımlarının ardından bir yatırımını İzmir’e yapan Salihli Özel Can Hastanesi kurumsal yapısını Can Sağlık Grubu’na dönüştürüyor.

Toplam 153 yatak kapasitesine sahip olan İzmir Özel Can Hastanesi, Çiğli’de hizmete girmek üzere finale doğru yaklaşıyor. İzmir Özel Can Hastanesi  Endokrinoloji’den uyku laboratuvarına , Ortopedi ve Travmatoloji’den Kadın Hastalıkları ve Doğuma kadar perk çok branşta hizmet verecek genel bir hastane olarak kurgulandı ve büyük çoğunluğu profesör ve doçentlerden oluşan alanında uzman hekim kadrosu, güçlü ve teknolojik altyapısı, ile bölge halkına hizmet vermeye hazırlanıyor.

Can Sağlık Grubu İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner, “ Sağlık, bireyin sahip olduğu varlık durumunun değerli  bir göstergesidir. Bundan dolayıdır ki kıymetine paha biçilemez. Birey olarak da toplum olarak da onu iyileştirmenin ötesinde, onu korumaya yönelmeliyiz. Sürdürülebilir sağlık ve iyilik halinin temelini bu bakış açısı oluşturmalıdır. Bununla birlikte sadece fiziki sağlık göstergeleri, iyilik halinin bütününü temsil etmez. Psikolojik ve sosyal sağlığımızın derecesi, bir başka deyişle bütüncül iyilik hali, sağlıklı bir bireyi temsil eder. Bu bakımdan, Can Sağlık Grubu olarak, tedavi edici hizmetlerimizin yanında önleyici hizmetlere de büyük pay ayırmaktayız. Kendimizi “Hasta Hane” olarak değil “Sağlık Hane” olarak konumlandırdık.” dedi.

Engellileri Unutmadık 

İzmir Özel Can Hastanesi’nin engelli kullanımına uygun olarak tanımlandığını belirten Umut Can Keskiner, “ toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan engelli kardeşlerimizi unutmadık. İzmir’deki hastanemizin girişinden, kayıt kabul, hasta odaları da dâhil olmak üzere tüm alanları engelli kullanımına uygun halde tasarladık. Engelli kardeşlerimiz hastanemize geldiğinde kimseye ihtiyacı olmadan muayene olup tetkiklerini yaptırıp evine dönebilecektir.

Açılışımız öncesinde hastanemizin "Engelsiz Yaşam" konseptini kontrol etmeleri için engel tanımayan dostlarımızı ağırladık. İzmir'deki hastane binamızı gezen konuklarımız, tüm engellerin ortadan kaldırıldığı bina kurgumuza tam puan verdiler. "Nihayet İzmir'de bizi her yönüyle düşünen bir hastanemiz olacağı için çok mutluyuz" diyerek yanımızdan ayrılan dostlarımıza, bizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, birlikte nice sağlıklı günlerde buluşmak için hazırlanıyoruz.” dedi.

Herkes Bir Mozaiğin Parçasıdır

Keskiner, toplumdaki her bireyin kendileri için öneminin büyük olduğunu belirterek, “ Can Sağlık Grubu olarak, hastalarımız başta olmak üzere, yaşamı paylaştığımız herkesle birlikte oluşturduğumuz sağlığa ve iyilik halinin sürekliliğine yaptığımız katkının paha biçilmez olduğuna inanıyoruz. Çevremizin, bugüne kadar bizden hizmet alanların bizlere gösterdikleri özen ve duydukları güvenden aldığımız ilhamla çalışıyoruz. Sağlığın tek yönlü bir süreç olmadığına,  iyiye ve güzel dair her şeyin birlikte başarılabileceğine inanıyoruz. Bu nedenle hekiminden hemşiresine, hostesinden güvenlik görevlisine, ilacından tebessümüne herkesin dev bir mozaiğin çok değerli bir parçasını temsil ettiğine inanıyoruz” dedi. 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com