Ege Ambulans
Özlem Yücel Estetik & Güzellik İzmir’de27/09/2021

Alanında 15 yıl deneyimi bulunan yurt içi ve yurt dışında aldığı eğitimlerle medikal estetik konusunda deneyim kazanan Uzman Estetisyen Özlem Yücel tarafından kurulan Özlem Yücel Estetik & Güzellik İzmir Alsancak’ta hizmet vermeye başladı.

Tüm medikal estetik uygulamalar ile botoks, dolgu, ip uygulamaları, mezoterapi uygulamaları, cilt bakımı uygulamaları, saç dökülmesi tedavisi, leke tedavisi gibi bir çok uygulamaların alanında uzman hekimler ve personeller tarafından geçekleştirildiği belirten Özlem Yücel, “ Profesyonel ekibimizle kaliteli hizmeti, ileri teknoloji ve kaliteli ürünler kullanarak halkımızın layık olduğu hizmeti sunmayı ilke edindik” dedi.

Danışan memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirten Özlem Yücel, “ Misafirlerimize huzurlu bir ortamda, güler yüzle, tüm hijyen şartlarına uyarak, kaliteli malzemelerle, kaliteli hizmeti vermek önceliklerimizdendir. Geniş hizmet yelpazemizle hakkettiğiniz özeni ve ilgiyi sizlere sunmak üzere haftanın her günü hizmetinizdeyiz. Merkezimizde randevulu olarak çalışmayı özellikle tercih ediyoruz. Çünkü siz değerli misafirlerimizin zamanlarını bekleyerek harcamak istemiyoruz” diye konuştu.

Sağlıklı Güzellik

Günümüzde güzelliğin sağlık sektöründen bağımsız olmasının düşünülemeyeceğine değinen Özlem Yücel, “ Gün geçtikçe bilinçlenen toplum, sağlıklı görünmenin güzel görünmeyle orantısını fark etti. Dolayısıyla kullanılan yöntemler ve teknolojiler de artık sağlık sektörünün bir parçası. Amacımız güzellik kavramından yola çıkarak, insanların görünüşüyle ilgili sorunlarını teşhis ederken ve buna yönelik uygulama yaparken önceliğimiz onların sağlıklarını korumaktır. Merkezimizde dünyada gelişmiş sağlık merkezlerinde kullanılan ileri teknolojili sistemleri kullanmaktayız” dedi.

Kişiye Özel

Başta lazer uygulamaları olmak üzere, yapılan tüm işlemlerde kişiye özel bir tedavi planı izlediklerini kaydeden Yücel, “ çünkü herkesin deri yapısı, cilt tipi birbirinden farklıdır. Dolayısıyla herkese aynı şekilde bir uygulama yaparsanız istenilen sonuca ulaşamazsınız. Bu anlamda öncelikle uygulama öncesi kişinin cilt analizi uzman kişiler tarafından yapılmalı ve  daha sonra yapılacak uygulamaya bir plan hazırlanmalı ve bu plana uyulmalıdır” şeklinde konuştu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com