Ege Ambulans
Sağlık Bakanlığı’ndan EÜ Kadın Doğuma teşekkür09/01/2019

Prof. Dr. İtil, ‘‘Normal doğum konusunda toplumun farkındalığını artıracak çalışmalara destek olmaya ve öncülük etmeye devam edeceğiz. Ödül ile bizleri onurlandıran bakanlığımıza teşekkür ediyoruz. 2018 yılında 5 bin 200 operasyon ve 3 bin doğum ile vatandaşlarımıza üst düzey sağlık hizmet verdik” dedi.

Rektör Prof. Dr. Budak ‘‘Organ nakli, yanık merkezi, kemoterapi merkezimiz ve diğer anabilim dallarımızda yürütülen çalışmalarla ülkemizin ve bölgenin referans merkeziyiz.  Kadın Doğum Anabilim Dalımızda görevli akademisyenlerimiz de yürüttükleri çalışmalarla Tıp Fakültemizin bu başarısının bir örneğini daha gösterdiler” dedi.

Sağlık Bakanlığı, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalını, normal doğum konusundaki başarılı çalışmalarından dolayı “Teşekkür Belgesi” ile ödüllendirdi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı akademisyenlerini ziyaret ederek tebrik eden Rektör Prof. Dr. Necdet Budak ‘‘ Hastanemiz, vatandaşlarımıza üst düzey sağlık hizmeti sunuyor.  Organ nakli, yanık merkezi, kemoterapi merkezimiz ve diğer anabilim dallarımızda yürütülen çalışmalarla ülkemizin ve bölgenin referans merkeziyiz.  Kadın Doğum Anabilim Dalımızda görevli akademisyenlerimiz de yürüttükleri çalışmalarla Tıp Fakültemizin bu başarısının bir örneğini daha gösterdiler. Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum’’ diye konuştu.

“ 2018 yılında 3 bin doğum gerçekleştirdiler”

Sağlık Bakanlığının verdiği ödülün motivasyonlarını artığını belirten Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Mete İtil ise ‘‘Normal doğumun yaygınlaşması ve bu konuda toplumsal bilincin yükselmesi adına yürütülen çalışmalara destek olduğumuz için mutluyuz. Bu konuda toplumun farkındalığını artıracak çalışmalara destek olmaya ve öncülük etmeye devam edeceğiz. Ödül ile bizleri onurlandıran bakanlığımıza teşekkür ediyoruz. 2018 yılında 5 bin 200 operasyon ve 3 bin doğum ile vatandaşlarımıza üst düzey sağlık hizmet verdik. Bu sağlık hizmetinin arkasında donanımlı ve işini özveriyle yapan bir ekip yer alıyor.  Bu klinik hizmetin yanı sıra anabilim dalımız ülkemizin en donanımlı ve üst düzey sağlık hizmeti veren merkezlerinden bir tanesi. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sağlık hizmetinin yanında ülkemizin dört bir yanından gelen hekimleri de eğitiyoruz. Yeni yılla birlikte klinik çalışmalarımızla birlikte eğitim ve bilim odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Akademisyenlerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Budak,  daha sonra kadın doğum kliniğinde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com