Ege Ambulans
“Sağlık Ekleri Ege’nin Özel Hastanelerini Geliştirecek”19/06/2017

İzmir’de 27 yıldır sağlık sektörüne  tanıtım hizmeti veren Has Ajans ve Basın-Yayın, Ulusal gazetelerin beraberinde çıkardığı sağlık ekleriyle Ege’deki özel hastanelerin tanıtımına katkı sağlıyor. Has Ajans Kurucu Ortağı Harun Aygün, özel hastanelerin ve muayenehanelerin  ilan ve haberlerinin bulunduğu bu eklerin sağlık sektörüne  önemli ölçüde katkı sağladığını belirtti.

Ege Bölgesi’nin köklü reklam ajanslarından biri olan Has Ajans’ın kurucu ortağı Harun Aygün, her ay ulusal gazeteler beraberinde çıkardıkları sağlık ekleri hakkında bilgi verdi. Özel hastane ve muayenehanelerin ayrıntılı olarak tanıtımlarının yapıldığı bu eklerin, sağlık sektörüne büyük katkı sağladığını dile getirdi.  Aygün, “Has Ajans olarak 27 yıldır sağlık sektörü başta olmak üzere çeşitli sektörlere tanıtım ve marka danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Bir çok hastaneyi ve doktoru başarılı reklam stratejilerimizle marka yapmayı başardık. 27 yıldan bu yana ulusal gazeteler berraberinde çıkardığımız sağlık ekleri, hastane tanıtımlarımızda büyük yardımcımız oldu. Gazete okuyucuları, bu ekler sayesinde hastanelerin ve doktorların niteliklerini öğrenebiliyor ve onlara kolaylıkla ulaşabiliyor” şeklinde konuştu.

“Bir Çok Özel Hastane Sağlık Ekleriyle Marka Oldu ve Olmaya Devam Edecek”

Sağlık eklerini profesyonel ve deneyimli bir ekiple hazırladıklarını söyleyen Aygün, “Sağlık eklerini hazırlarken, hastaneler adına etkili ve kalıcı bir imaj yaratmaya özen gösteriyoruz.  Oldukça profesyonel ve deneyimli bir ekibimiz var. Haber ve reklamları hazırlarken, hasta ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor ve reklam yönetmeliğine uygunluğu sorguluyoruz. Ortaya başarılı ilan ve haber çalışmaları, akabinde ise başarılı bir sağlık eki çıkmış oluyor. 27 yıldır bölgede sağlık kuruluşları ve basın arasında köprü görevi gören ajansımız, ahlaklı, dürüst ve ilkeli reklam ve haber çalışmaları yapıyor. Son 4 yıldır, her ay düzenli olarak hazırladığımız sağlık ekleri, ulusal gazetelerin bölge eki olarak okuyucularla buluşuyor.  Bu ekler ile birçok hastaneyi markalaştırdık ve markalaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

“Sağlık Ekleri Kaynak Niteliğinde”

Sağlık alanında büyük ölçüde bilgi kirliliği olduğuna dikkat çeken Harun Aygün, sağlık eklerinin hastalık ve tedavilere ilişkin doğru ve önemli bilgiler barındırdığını söyledi. Aygün, “Sağlık eklerimiz her okuyucunun ihtiyaç duyduğu sağlık bilgilerini içeriyor. Bir çok kişi doğru teşhis ve tedavi yöntemleriyle ilgili bilgileri bu eklerden alıyor” diye konuştu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com