Ege Ambulans
Slimfood İle Diyet Ve Gurme Lezzetler Kapınızda!30/10/2017

İzmir’de profesyonel anlamda ilk, diyet ve sağlıklı yemek servis hizmeti sunan Slimfood markası hızla büyümeye devam ediyor.

Slimfood mutfağında hazırlanması zor, sıkıcı, kendini tekrar eden diyetlerin aksine, 30 gün boyunca farklı lezzetler diyetisyen kontrolünde üretiliyor.

Menülerini Mutfak Sanatları mezunu uzman aşçıları ve diyetisyenler tarafından hazırlanan sağlıklı olduğu kadar tadından da söz ettiren Slimfood Sağlıklı Yemek Servisi Tüm İzmirlilerin hizmetinde.

Yoğun iş hayatında düzensiz ve sağlıksız beslenmenin çok büyük sorun haline geldiği günümüzde ‘Aç Kalma Fit Kal’ sloganıyla yola çıkan Slimfood sizler için sağlıklı ve diyet yemekleri üretiyor ve adresinize gönderiyor.

Diyetinizi Sizin Yerine Biz Takip Ediyoruz

Slim üyelik sistemi ile üyeliğiniz boyunca ücretsiz diyetisyen desteği ve takip sistemi ile diyetiniz takip ediliyor.

Günlük almanız gereken kalori üzerinden hazırlanan beslenme kutunuz özenle hazırlanarak her sabah adresinize teslim ediliyor 3 ana 2 ara öğün olarak hazırlanan beslenme kutusu ile tüm gün boyunca almanız gereken besinler karşılandığı için alışveriş, yemek hazırlığı gibi işlerle ilgilenmenize gerek kalmıyor.

Slimfood Sağlıklı Yemek servisi olarak 4. Senedir bizi en çok mutlu eden üyelerimizin zorlanmadan kilo vermeleri, sağlıklarına kavuşmaları ve kendilerini daha iyi hissetmeleri olduğunu söyleyen Cem Büyükoral , Markamızın bilinirliğindeki en önemli olgu üyelerimizin tam memnuniyeti ve bizi önermeleri olduğunu vurguladı.

 Sağlıklı Beslenme Slimfood İle Her Zaman Sizinle

İzmirlilerin yoğun ilgi ve taleplerine teşekkür eden Slimfood kurucuları Cem Büyükoral ve Ömer Nacar, Sağlık ve beslenmenin kişilerin hayatın önemi ve günümüz şartlarında ki yoğunluğun yol açtığı stresin kendilerine bu fikri verdiğini söylediler. İzmirli hemşerilerinin sağlıklı yaşama olduğu kadar damak zevkine de önem verdiğini bildiklerini belirten Cem Büyükoral , Şeflerinin yöresel ve dünya lezzetlerini harmanlayarak sağlıklı ve diyet formatta yemekleri hazırladığını ve kişilere sadece Slimfood lezzetlerini tüketmek kaldığını söylediler.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com