Ege Ambulans
SMA Savaşçısı Caner İçin Yardım Etkinliği Düzenlenecek28/09/2022

İzmir’de 23 aylık SMA savaşçısı Caner için yardım etkinliği düzenlenecek. 5 Ekim de Gaziemir festival alanında kermes ve konser etkinliğinde toplanan para Caner’in tedavisi için açılan destek hesabına aktarılacak. Yardım kampanyasının İzmir Valiliği izni ile düzenlendiğini belirten Caner’in anne ve babası Ayda ve Emre Menekşe çiftinin en büyük hayali ise çocuklarının tedaviye ulaşabilmesi.

Yakın zamanda sosyal medyada ve sokakta bağış kampanyaları sık sık karşılaştığımız SMA savaşçılarından biri de İzmir’de yaşayan Ayda, Emre Menekşe çiftinin çocukları Caner Menekşe. Pandemi nedeniyle tanı süreci geciken 23 aylık Caner’in ailesi zamanla yarışıyor. İki ay önce SMA Tip-2 teşhisi konan Caner için başlatılan kampanya için aile destek çağrısında bulunuyor. Ailenin hedefi 1,8 milyon doları bağışlarla toparlayabilmek. Anca dolar kurunda artış aileyi endişelendiriyor ve hedeflerine ulaşmayı zorlaştırıyor. Hastalığa karşı mücadele eden ailenin bir gözü de dolar kurunda. Kurdaki yükselişler ailenin toplaması gereken parayı her geçen artıyor. Caner’in annesi Menekşe’nin en büyük hayali çocuğunun tedaviye ulaşabilmesi.

Yardım Konseri Düzenlenecek

SMA savaşçısı Caner için 5 Ekim’de Gaziemir Festival Alanı’nda konser ve kermes etkinliği düzenlenecek. Caner için düzenlenen tüm kampanyaların valilik izni ile yapıldığını belirten Menekşe çifti etkinliğe tüm İzmir halkını ve yardımseverleri davet etti.  Pek çok kesimin Caner için destek olmaya çalıştığını ifade eden Caner’in anne ve babası Ayda ve Emre Menekşe “ Gönüllü ekipler oluşturuldu, canlı yayınlar yapılmaya çalışılıyor. Yüksel Ak , Küçük İbo, Burcu Biricik , Ebru Cündübeyoğlu, Tuğçe Dural , Özge Ulusoy , Berk Atan , Mert Hakan Yandaş ,Sümer Ezgü gibi ünlü isimler kampanyamıza destek oldu. Bağış için detaylı bilgiye @sma_canereumutol adlı Instagram hesabından ulaşabilirsiniz” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com