Ege Ambulans
Talatpaşa Laboratuvarı 23 Yaşında07/02/2019

1996 yılından beri İzmir’in kalbi Alsancak’ta, Talatpaşa Bulvarı’nda aralıksız hizmet veren Talatpaşa Tıp Laboratuvarı 23’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı. Alsancak La Cigale’de düzenlenen kuruluş yıldönümü yemeğine Talatpaşa tıp Labortuvarı çalışanları yanı sıra İzmir tıp camiasının önde gelen hekimleri de katıldı.

Kutlama esnasında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Serdar Seven, 2016 yılı itibari ile ikinci şubelerini Alsancak Atatürk Kapalı Spor Salonu karşısında açtıklarını belirtti. Dr. Seven, Mavişehir Park Yaşam ofislerinde üçüncü şubelerini açtıklarını da hatırlatarak İzmir’in her bölgesinden kolay ve hızlı ulaşım imkanlarıyla hizmet verdiklerini söyledi.Hedeflerinin hasta odaklı çalışan, hızlı ve doğru sonuç vermeyi ilke edinmiş laboratuvarlar zinciri oluşturmak olduğunu belirten  Dr. Seven, “Bu yolda bize destek veren tüm hekim ve hastalarımıza teşekkür ediyoruz. Bölgede lider bir kuruluş olmak yolunda hızla ilerliyoruz.” dedi.

Tıbbi Koordinatör Uzm. Dr. Özlem Günay ise amaçlarının bölgede aranan, referans laboratuvar olmak olduğunu belirtti. Dr. Günay hasta memnuniyetini üst düzeyde tutmak için hiç durmadan çalıştıklarını ifade etti. 250’nin üzerinde muayenehane ve sağlık kuruluşuna hizmet verdiklerini söyleyen Dr. Günay, hedeflerinin yüzde yüz memnuniyet oranını yakalamak olduğunu söyledi.

Nurhan Damcıoğlu’ndan KANTO

Talatpaşa Tıp Laboratuvarı’nın davetlisi olarak geceye katılan Kanto’nun yaşayan efsanesi Nurhan Damcıoğlu istekleri kırmayarak Kanto söyledi. Damcıoğlu’nun dansı ve şarkısı davetliler tarafından büyük ilgi ile izlendi.

Talatpaşa Tıp Laboratuvarı ortakları Uzm. Dr. Serdar Seven ve Uzm. Dr. Özlem Günay son olarak bu hızlı gelişim ve büyüme sürecinde kendileri ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunan Talatpaşa Tıp Laboratuvarı çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com