Ege Ambulans
Talatpaşa Tıp Laboratuvarı Mavişehir’de Hasta Kabulüne Başladı21/05/2018

Özel Talatpaşa Tıp Laboratuvarı’nın üçüncü şubesi Mavişehir Park Yaşam Ofisleri’nde hasta kabulüne başladı.

1996 yılında Alsancak Talatpaşa Bulvarı’nda kurulan Talatpaşa Tıp Laboratuvarı, 2016 yılında Alsancak Kapalı Spor Salonu karşısında hizmete koyduğu 2’inci şubesinin ardından, üçüncü şubesini de Mavişehir Park Yaşam ofislerinde açtı. Tıp dünyasından çok sayıda tanıdık isimlerin de katıldığı açılış töreninde Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Seven ve Tıbbi Koordinatör Dr. Özlem Günay davetliler ile yakından ilgilenendi.

2016 yılı itibari ile ikinci şubelerini Alsancak Atatürk Kapalı Spor Salonu karşısında açtıklarını belirten Dr. Seven, “ Mavişehir bölgesinde de hasta kabulüne başladığımız merkezimizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyoruz. Her zaman için hedeflerimiz hasta odaklı çalışan, hızlı ve doğru sonuç vermeyi ilke edinmiş laboratuvarlar zinciri oluşturmak olmuştur. Bu yolda bize destek veren tüm hekim ve hastalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Tıbbi Koordinatör Uzm. Dr. Özlem Günay ise amaçlarının bölgede aranan, referans laboratuvar olmak olduğunu belirtti. Günay hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için hiç durmadan çalıştıklarını ifade etti. 200’ün üzerinde muayenehane ve sağlık kuruluşuna hizmet verdiklerini söyleyen Günay, hedeflerinin yüzde yüz memnuniyet oranını yakalamak olduğunu söyledi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com