Ege Ambulans
Talatpaşa Tıp Laboratuvarı Yatırımlara Devam Ediyor29/06/2020

24 yıl önce Talatpaşa Bulvarında kurulan Özel Talatpaşa Tıp Laboratuvarı Bayraklı’daki dördüncü şubesi ile hasta kabulüne başladı.

Bayraklı Lider Centrio İş Merkezi’ndeki yerinde düzenlenen açılış töreni koronavirüs önlemleri ile gerçekleşti. Tüm dünyada pandemi ilan edilen Koronavirüs ( Kovid-19) salgınına yönelik önlemlerinin alındığı açılış töreninde girişte davetlilerin ateşi ölçüldü. Kolonya ve dezenfektan verilen davetlilere maske de dağıtıldı. Kokteyl masaları sosyal mesafe kuralına göre dizayn edilen açılış töreninde davetliler sosyal mesafe kurallarına da uydu.

Yatırımlarımıza Ara Vermedik

Koronavirüs pandemisine yönelik salgında ara vermeden çalışmalarına ve yatırımlarına devam ettiklerini belirten Özel Talatpaşa Tıp Laboratuvarı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Seven, “ tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlık sektörü çalışmalarına hiç ara vermedi. Laboratuvar olarak bizde bu süreçte elimizde geleni yaptık ve tüm önlemleri alarak çalışmalarımıza devam ettik. Sadece çalışma ile kalmayıp bu süreçte yatırım yapmaya devam ettik. Bayraklı bölgesi de İzmir’in yeni gelişen ve cazibe merkezlerinden birisi. Bu bölge de doktor muayenehaneleri giderek artış göstermekte ve bu ihtiyacı karşılamak için bu bölgeye yatırım yaptık. Bayraklı bölgesinde hasta kabulüne başladığımız merkezimizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyoruz. Her zaman için hedeflerimiz hasta odaklı çalışan, hızlı ve doğru sonuç vermeyi ilke edinmiş laboratuvarlar zinciri oluşturmak olmuştur. Bu yolda bize destek veren tüm hekim ve hastalarımıza teşekkür ediyoruz

Referans Laboratuvar

Tıbbi Koordinatör Dr. Özlem Günay ise amaçlarının bölgede aranan, referans laboratuvar olmak olduğunu belirtti. Hasta memnuniyeti için hiç durmadan çalıştıklarını ifade eden Dr. Özlem Günay, “ hedefimiz yüzde yüz memnuniyet oranını karşılamaktır” dedi.

Önlemler Devam Ediyor

Sürecin en başından beri koronavirüs salgınına yönelik aldıkları önlemlere devam ettiklerini belirten Dr. Özlem Günay, “ tüm şubelerimizde çalışan ve hasta sağlığı herşeyden önce gelmektedir. Bu yüzden Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun yayınladığı öneri ve önlemleri sürekli takip ediyor ve tüm şubelerimizde uyguluyoruz. Laboratuvarımıza gelen hastalarımızın da kendi sağlıkları açısından maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını ve randevu saatleri konusunda hassas olmalarını öneriyoruz” dedi.

Toplam Dört Şube

1996 yılında Alsancak Talatpaşa Bulvarı’nda hasta kabulüne başlayan Özel Talatpaşa Tıp Laboratuvarı, 2016 yılında Alsancak Atatürk Kapalı Spor Salonu karşısındaki ikinci, 2018 yılında Mavişehir Park Yaşam Ofislerindeki üçüncü ve 2020 yılında Bayraklı Lider Centrio İş Merkezi’ndeki dördüncü şubesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com