Ege Ambulans
Tınaztepe Galen Hastanesi Açılıyor17/09/2019

Uluslararası düzeyde gelişmiş tıbbi teknolojisi, tüm uzmanlık dallarında yüksek nitelikli sağlık profesyonelleri ve hasta odaklı sağlık anlayışıyla, birinci sınıf sağlık hizmeti vermeyi hedefleyen Tınaztepe Galen Hastanesi İzmir’in Bayraklı ilçesinde hasta kabulüne başlıyor. 21Eylül Cumartesi günü yapılacak olan açılış öncesi basın toplantısı düzenleyen Tınaztepe Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Bektur, “ Hedefimiz emin adımlarla büyüyen Tınaztepe Sağlık Grubu’nun, hizmet çıtasını her geçen gün daha da yükseltmektir” dedi.

Hastalıkta, sağlıkta, her yaşta

Tınaztepe Galen Hastanesi’nin, 15 bin metrekare alanda,  9 katlı binası, 20 uzmanlık dalıyla hizmet vereceğini söyleyen Dr. Mehmet Bektur, “ Hastalıkta, sağlıkta, her yaşta” sloganıyla çıktığımız yolda bilimsel uzmanlık yanında akla ve kalbe hitap eden insani değerleri de öncü olarak benimsemiş,  Tınaztepe Sağlık Grubu olarak, 5 yıldızlı hastane konseptiyle oluşturduğumuz Tınaztepe Galen Hastanesi’yle, İzmir’e büyük katma değer sağladığına inandığımız sağlık turizmi alanında faydalı çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

Bir bakışta Tınaztepe Galen Hastanesi

Dr. Bektur, “ SGK, bankalar ve özel sigortalarla anlaşmalı olarak hasta kabulüne başlayacak olan Tınaztepe Galen Hastanesi’nde, gelişmiş teknolojiyle oluşturduğumuz 6 Ameliyathane salonu, 3 Doğumhane, 18 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, erişkin ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri, radyolojik görüntüleme merkezi, endoskopi ünitesi, merkezi sterilizasyon ünitesi, kapsamlı hizmet laboratuvarı, göz tanı ünitesi, kan transfüzyon, kardiyoloji tanı ünitesi, nöroloji tanı ünitesi ve işitme tanı ünitesi merkezi bulunuyor” dedi.

Açılış Kutlaması Çocuklarla

Tınaztepe Galen Hastanesi’nin açılış kutlaması, 21 Eylül 2019 tarihinde saat 12.30’da gerçekleştirileceğini belirten Dr. Mehmet Bektur, “ Açılış kutlamasının ev sahibi hastane çalışanlarının ve davetlilerin çocukları olacak. Açılışa katılan her çocuk için birer fidan dikilecek. Tüm halkımızı ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızı açılışımıza bekliyoruz” dedi.

Tınaztepe Sağlık Grubu Hakkında

Tınaztepe Sağlık Grubu, bünyesinde bulundurduğu Buca Tıp Merkezi, Özel Tınaztepe Hastanesi, Özel Tınaztepe Torbalı Hastanesi ve Özel Tınaztepe Galen Hastanesi olmak üzere 4 merkezi ile bilimsel uzmanlıkla sınırlı kalmadan, akla ve kalbe hitap eden insani değerlerle sağlık hizmeti vermeyi amaçlıyor. Açıldığı günden bu yana emin adımlarla büyüyen Tınaztepe Sağlık Grubu, hizmet çıtasını her geçen gün daha da yükseltmeyi hedefliyor.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com