Ege Ambulans
TÜRFAD Ödülleri Sahiplerini Buldu05/12/2017

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi'nce düzenlenen “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” etkinliğinde spor sağlığı ödülleri Özel İzmir Gazi Hastanesi’nden Dahiliye Uzmanı Dr. Ümit Yoket, ÖZEL İGEM Gastroenteroloji Dal Merkezi’nden Dr. Aziz Bocutoğlu’na ve Dr. Osman Koçanaoğullarına verildi. 

TÜRFAD İzmir Şubesi'nce bu yıl 20. kez düzenlenen etkinlik Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. 
İGC Üyesi, Spiker Murat Ünlü'nün sunduğu ödül töreninde konuşan TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala, Türk futboluna ve sporuna hizmet eden, kulüpler, sivil toplum örgütleri ve sporculara 20 yıldır düzenledikleri “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” töreniyle ödül verdiklerini söyledi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, sporda Türkiye olarak kendi cevherlerimizi bulmamız gerektiğini belirtirken, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, sporun sağlıklı bireylerin yetişmesi için çok önemli olduğunu kaydetti.
Konak Belediyespor Başkanı ve Konak Belediye Meclis üyesi Zeki Günen, Türkiye'de yok olan spor ahlakını yazmak gerektiğini vurgulayarak, “Bu ahlakı kazandırmak hepimizin görevi. Önceliği altyapılara vermeliyiz” dedi. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şube Başkanı Dr. Şaban Acarbay da, insanların yaşarken anılmasının vefa için çok önemli olduğunu kaydetti.

Kimler ödül aldı

Törende diğer ödül alan isimler de şöyle:

“Aziz Kocaoğlu, Tayfur Çiçek, Neşe Can Hürtürk, Ayşen Nazlı, Ertap Mülayım, Özer Kırca, Saffet Soner Duran, Halim Bezircilioğlu, Orhan Cura, Eren Gevgeli, Mustafa Hilmi Dişbudak, Erol Ersoy, Yavuz Karaozan, Bülent Atak, İpek Yalınkılıç Çama, Cüneyt Biçer, Ahmet Çelenay, Behic Basatuğrul, Nail Yalınkılıç, Kahraman Torumtay, Günay Üçer, Engin Aksoylar, Asil Gürcan, Nihat Umut, Ceyhan Yazar, Erkan Koksal, Osman Koçanaoğulları, Ümit Yoket, Aziz Ferit Böcütoğlu, Aynur Aydoğan, Mehmet Düzgören, Erhan Kırçanoğulları, Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı”

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com