Ege Ambulans
Türkiye’nin En başarılı Kadın Doğum Ödülü Op. Dr. Gültekin’e24/12/2018

Down sendromlu çocuklar yararına düzenlenen Altın Portal Ödülleri 2018 gecesinde adeta ödül geçidi yaşandı. Onursal ödüllerden başarı ödüllerine kadar uzanan törende bir çok kurum ve kuruluş ödül aldı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin ise gecede Türkiye’nin en başarılı kadın doğum uzmanı ödülüne layık görüldü.

Sunuculuğunu Ece Gürsel’in üstlendiği gecenin açılış konuşmasını programın organizatörleri Tayfun Kâhya ve Doğukan Cihantimur gerçekleştirdi. Down sendromlu çocukların hazırladıkları müzik şöleni ise herkesin ilgi odağı oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise birçok ünlü şarkıcı, şarkılarını down sendromlu çocuklar için söyledi.

Törende konuşma yapan İzmir’de hasta kabul eden ve çalışmalarını sürdüren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin “ bu ödülü bana layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Ben bu ödülü alırken arkamda binlerce kişinin desteği ve enerjisi var. Öncelikle benden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen anneme, babama ve sevgili aileme, eğitim hayatım boyunca karşıma çıkan ders aldığım hocalarıma, doğumunu gerçekleştirdiğim annelere ve bu platformda sizlerin karşısında başım dik, önüm açık, yolum ışık dolu olmasını ve cumhuriyet kadını olmamı sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com