Ege Ambulans
Ünlülerin Koruması Beton Bayram Tüp Mide Ameliyatı Oldu04/06/2018

Bir dönem ünlülerin korumalığını yapan şimdi de Alaçatı Tektekçi’nin Halkla İlişkiler Uzmanı Beton Bayram lakaplı 46 yaşındaki 220 kg ağırlığındaki Bayram Kılıç Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özgür Demirtaş ve ekibi tarafından yapılan tüp mide ameliyatı ile 1 ayda 30 kilo verdi.

Operasyon hakkında bilgiler veren Op. Dr. Özgür Demirtaş, “Hastamız daha önce yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle defalarca kez kilo vermeye çalışmış ancak başarılı olamamış. Operasyon için bize başvurduğunda bizim ekibimizle birlikte bu operasyonu gerçekleştirebileceğimizi söyledik. Kendisi şu anda gayet sağlıklı bir şekilde yaşamına devam ediyor. Bayram Bey bundan sonra düzenli takip altında kalacak ve ideal kilosuna ulaşıncaya kadar kilo verme süreci devam edecek. Ameliyat gerçekleştireli 1 ay oldu ve hastamız 30 kg verdi. Hastamızı daha önce muayenehanemizde bulunan tartıda ölçüm yapamıyorduk. Öünkü bizim tartımız 200 kilograma kadar ölçüm yapabiliyordu. Hastamızın kiloya bağlı olarak ayaklarında ve bacaklarında oluşan morluklar yavaş yavaş iyileşmeye başladı. Yüz hatları daha belirgin olmaya başladı, gözleri daha görünür hale geldi. Bundan sonraki süreci de birlikte takip edeceğiz” dedi.

Büyük Güven verdi

Uzun süren arayışlar sonunda Op. Dr. Özgür Demirtaş’a ulaştığını belirten Bayram Kılıç, “ sporu bıraktıktan sonra kilo almaya başladım. Bu benim iş ve sosyal yaşantımı etkiledi. Ameliyat olmaya karar verdim ve Op. Dr. Özgür Demirtaş’a ulaştım. Op. Dr. Özgür Demirtaş ameliyattan önce detaylı bir inceleme yaptı. Tetkiklerin sonucunda ameliyat olmamda bir sakınca olmadığını söyledi. Benim hayal kırıklığına uğramamı istemedi. Bu da bana güven verdi. Op. Dr. Demirtaş’ın ekibi de gerek ameliyat öncesi, gerek sonrası benimle yakından ilgilendi. Katkıları için kendilerine teşekkür ediyorum. Kilo vermeye başladım ve daha da vereceğim. Bu ameliyatı olmak isteyen hastalar güvenebilecekleri doğru hekimi bulduktan sonra gönül rahatlığıyla olabilirler. Ben ameliyat olalı 1 ay oldu. Bu sürede ayaklarımda oluşan morluklar azaldı, yüzüm ve gözüm açılmaya başladı, ağrılarım azaldı. Kendimi her zamankinden daha sağlıklı hissediyorum. Doktorum Özgür Bey ve Diyetisyen Melin Hanım beni bu konuda çok iyi yönlendiriyorlar. Kilo verme sürecim devam ediyor. Daha şimdiden eski kıyafetlerim bana olmamaya başladı. Sürekli alışverişe çıkıp yeni kıyafet alıyorum” dedi.

 

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com