Ege Ambulans
Yeni Nesil Altın İğne ile Gençleşebilirsiniz14/08/2023

Medikal Estetik ve Mezoterapi Hekimi Dr. Saip Tiryakioğlu herkesin cildi ve vücudu için yaşamı değiştiren olumlu sonuçlar istediğini belirterek, gelişen teknoloji ile birlikte şimdi bunu yeni nesil iğneli radyofrekans sistemleri ile yapılan altın iğne radyofrekans tedavileri sayesinde elde edebildiğini söyledi.

FDA onaylı fraksiyonel teknolojiyi kullanan yeni nesil iğneli radyofrekans sistemlerinin cildi, dokuyu ve kolajeni yeniden şekillendirdiğini söyleyen Dr. Saip Tiryakioğlu, “ Cildi şekillendirme, kaldırma ve sıkılaştırma sayesinde daha genç sonuçlar elde edeceksiniz. Bu tedavi ile sarkık cilde, kırışıklıklara ve çizgilere veda edebilirsiniz. Mikro iğneleme ve radyofrekans enerjisini birleştirerek yapılan tedavi size harika sonuçlar verebilir” dedi.

Konforlu Yöntem

Yeni nesil iğneli radyofrekans sistemlerinin oldukça konforlu olduğunu kaydeden Dr. Saip Tiryakioğlu, “ Bu sistem akne izlerini yok eder, gevşek cildi etkili bir şekilde şekillendirir, kaldırır ve sıkılaştırır, pürüzlü cilt dokusunu pürüzsüzleştirir ve iyileştirir. Ayrıca özel renk körü teknolojisi sayesinde, daha koyu cilt tonlarında da kullanılabilir Çatlakların görünümü de dahil olmak üzere cilt düzensizliklerini azaltır. Hiperpigmentasyonu iyileştirir ve alttaki dermis katmanlarında kolajen üretimini teşvik eder” diye konuştu.

Normal Yaşama Dönüş Hızlı

Yeni nesil iğneli radyofrekans sistemi tedavisinden sonra normal yaşama dönme süresinin hızlı olduğunu söyleyen Dr. Saip Tiryakioğlu, “ İyileşme süresi tamamen hastanın hassasiyet seviyelerine ve tedavi alanının hassasiyetine bağlıdır. Beklenen etki süresine karar veren bir diğer faktör, hastanın genel sağlık ve esenlik standardıdır. Tedaviden sonra bazı potansiyel kızarıklık ve minik iğne batması morlukları olabilir. Uygulama sonrası 24 saat süre ile tedavi bölgesine dokunulmaması, bölgeye makyaj yapılmaması, buz uygulaması yapılmaması ve su gibi diğer maddelerle temas edilmemesi önerilmektedir” şeklinde konuştu.

Bunlara Dikkat

Uygulama sonrası sonuçları korumak için uyarılarda bulunan Dr. Saip Tiryakioğlu,  “Doğrudan güneşe maruz kalmaktan kaçının. Bölgede her gün yüksek SPF'li bir güneş kremi kullanın. En iyi nihai sonuçlar için 1-3 seans arasında bir uygulama önerilmektedir. Ayrıca optimal sonuçlarla ilgilenenler için PRP (Trombositten Zengin Plazma) tedavilerine mükemmel bir katkıdır.” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com