Ege Ambulans
Yolculuğunuza Sadece Sevdikleriniz Eşlik Etsin!01/04/2020

Günümüzde büyük şehirlerde artan trafik yüküne paralel olarak araç içerisinde geçirilen zaman da oldukça arttı. Yapılan araştırmalarda Türkiye’de evimizin kapısından çıkıp işimizin kapısına ulaşma süremiz ortalama 48 dakikadır. Bu veri sadece iş için ayda 4 günü araç içinde geçirdiğimizi göstermektedir. Sosyal hayattaki araç kullanımımızı da düşündüğümüzde bu rakam çok daha artacaktır. Büyük şehirlerde ise günde ev – iş – ev arasında araç kullandığımız süre 1 saatin üzerine çıkmaktadır. Tahmini bir araç kullanıcısının aylık ortalama 6 gününü araç içerisinde geçirdiği bilinmektedir.

“Bu yolculukta sevdiklerimizle birlikte maalesef binlerce virüs bize eşlik ediyor.”

Bu bilgilerden yola çıkan Eröz Otomotiv, aracınızda sadece sevdiklerinizle birlikte seyahat edebilmeniz için bakteri ve virüslere etkili Antimic ürünü ile uygulama testine Kasım 2019’da başladı. Antimic, Sabancı Üniversitesi Nano Teknoloji Laboratuvarında geliştirilmiş bir mikrop ajanıdır. Öncelikle tüm şirket araçlarında uygulama öncesi ve uygulama sonrası ölçüm değerleri kıyaslanmış; 30. 60. Gün ölçümleri de gözlemlenerek ürünün sadece anlık değil, takip eden süreçte de koruyucu özelliğinin devam ettiği test sonuçlarına göre tespit edilmiştir. Antimic Nano Teknolojik Dezenfektan uygulaması anti mikrobiyel teknolojisi ile üstün koruma sağlarken doğaya, insan ya da hayvan sağlığına ve tutunduğu yüzeylere zarar vermeyen temiz bir içeriğe sahiptir.

Eröz Otomotiv tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs Salgını sonrası bu ürünü satışa sunmak yerine; Türkiye’deki ilk vakanın görülmesinin hemen ardından toplum sağlığını korumaya yardımcı olmak, toplumsal bilinç oluşturmak ve sosyal farkındalık yaratmak amacı ile tüm müşteri araçlarına ücretsiz olarak Antimic Dezenfektan uygulaması başlattı.

Eröz Otomotiv Servis Müdürü Ahmet Kara “Sakinliğimizi korumalıyız; çünkü insan aklıyla yaşar; panik ve korku yerine önce kişisel hijyen kurallarına sonrasında da alınan kararlara uyarak çevresel risk faktörlerini azaltıp bu süreçten toplum olarak sağlıkla çıkmamız gerekiyor. Günlük hayatta araç içinde geçirdiğimiz zaman dilimini ve sektör bazlı olarak çalışma arkadaşlarımızın araç içinde geçirdiği süreyi de göz önünde bulundurarak hem çalışanlarımızın hem de müşterilerimizin sağlığını gözeterek öncelikle çalışma alanlarımızı, şirket araçlarımızı ve tesisimizi dezenfekte ederek başlattığımız korunma kalkanını genişleterek müşterilerimizin de araçlarında sadece sevdikleriyle olmalarını amaçladık. Güvenliğiniz ve sağlığınız bizim için sadece yollarda değil, hayatın her anında önemli!” dedi.

Geçtiğimiz günlerde “Nefes Aldıran Yollar” projesi ile İzmir ormanlarını yeniden yeşillendirmek için kolları sıvayan Eröz Otomotiv bu kez de sağlığımızı tehdit eden virüs salgını karşısında “Sıfır Mikrop” projesi ile bir kez daha insanı, doğayı, şehrini sahiplenen iyi kalpli marka olarak gönlümüzü kazandı.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com