Ege Ambulans
11 Ayda 93 Kg Verdi, Sağlığına Kavuştu10/04/2019

Bir dönem ünlülerin korumalığını yapan şimdi ise Çeşme-Alaçatı One Air Tektekçi’nin Halkla İlkişkiler Sorumlusu olan Beton Bayram lakaplı Bayram Kılıç 11 ay önce Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özgür Demirtaş ve ekibi tarafından tüp mide ameliyatı oldu. Bayram Kılıç aradan geçen 11 ayda 93 kilo vererek sağlıklı bir şekilde yaşamına devam ediyor.

Kilo Verme Süreci Devam Edecek

Operasyon hakkında bilgiler veren Op. Dr. Özgür Demirtaş, “Hastamız defalarca kez kilo vermeye çalışmış ancak başarılı olamamıştır. Operasyon için bize başvurduğunda bir takım testlerden sonra ekibimizle birlikte bu operasyonu gerçekleştirebileceğimizi söyledik. Kendisi şu anda gayet sağlıklı bir şekilde yaşamına devam ediyor. Ameliyat gerçekleştireli 11 ay oldu. Hastamız bu sürede 93 kilo verdi. Ayrıca 73,9 kg yağ,  9,8 kg ödem verdi Bayram Bey ideal kilosuna ulaşıncaya kadar kilo verme süreci devam edecek.

Hiç Olmadığım Kadar iyiyim

Sporu bıraktıktan sonra kilo almaya başladığını hatırlatan Bayram Kılıç, “ Bu benim iş ve sosyal yaşantımı etkilemeye başlamıştı. Bu yüzden dolayı ameliyat olmaya karar verdim ve Op. Dr. Özgür Demirtaş’a ulaştım. Özgür hocama geldiğimde 220 kiloydum. Bir takım testler yapıldı ve ameliyat için uygun olduğuma karar verildikten sonra operasyon gerçekleşti.  11 ay önce ameliyat oldum. Ameliyatın ardından diyetisyen Melin Yayıntaş’ın hazırladığı diyet programlarını eşimin desteği ile uyguladım ve kilo vermeye başladım. Kendimi daha sağlıklı hissetmeye başladım. Aradan geçen zamanda 93 kilo verdim. Hiç olmadığım kadar kendimi iyi hissetmeye başladım. Bu ameliyatı olmak isteyen hastalar güvenebilecekleri doğru hekimi bulduktan sonra gönül rahatlığıyla olabilirler. Başta doktorum Op. Dr. Özgür Demirtaş’a, çok sevdiğim her dakika başımdan ayrılmayarak beni destekleyen eşim Jülide Kılıç’a, diyetisyenim Melin Yayıntaş’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com