Ege Ambulans
7’inci Duymer Bayi Toplantısı İzmir’de yapıldı06/08/2018

Duymer İşitme Cihazları 2018 yılı Bayi Eğitim Toplantısı, 02-05 Ağustos tarihleri arasında Kaya İzmir Termal & Convention’da yapıldı. Bu sene yedincisi düzenlenen toplantı, Türkiye genelinden 200  bayi ve şubenin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya GN Grup Genel Müdürü Soeren Oesteergard ve GN Grup Ortadoğu Bölge Sorumlusu Mohsen Otafey’de katıldı.

Duymer İşitme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz “İşitme cihazı sektöründe 20 yıllık tecrübemiz var. 20. yılımızda 200 satış noktasıyla hizmet veriyoruz. Sektörde şu anda en çok satış yapan işitme cihazı firmasıyız. 2018 yılını 30 bin satışla kapatmayı planlıyoruz. 20 yılda iyi ve kötü günler geçirdik. Ancak yine de güzel bir hikaye yazdık. Bu hikayeyi biz tek başımıza değil, sizlerle birlikte yazdık. Ben sizlere de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Dr. Mehmet Baz'dan Bayilere Tavsiyeler

20 yıllık tecrübelerine dayanarak Duymer Bayileri'ne tavsiyelerde bulunan Opr. Dr. Baz, "Yatırım yapma ve yeni şubeler açma konusunda kararsız olmayın. Her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. Ürünlerinizi iyi pazarlayın. Günümüzde pazarlama teknikleri,  ürün kalitesinin önüne geçti. 4 önemli etken var; reklam, tanıtım, lojistik ve fiyat. Bunları tam olarak yerine getirip, düzgün konumlandırabilirseniz ürünün satışı çok daha iyi gerçekleşir. Ürünü zamanında alıp müşteriye zamanında ulaştırmanız gerekiyor. Gecikme olduğu zaman müşteri memnuniyetsizliği ortaya çıkar. O yüzden stokta yeterli ürününüz olmalıdır. Atölyelerinizin hızlı çalışması gerekiyor. Biz burada diğer firmalara göre daha önde durumdayız" dedi.

Duymer İşitme Cihazları Genel Müdürü Figen Baz, dünyada işitme teknolojilerine öncülük eden İnterton ve ReSound İşitme Cihazları’nın yeni modellerini Türkiye’de piyasaya sürmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Duymer İşitme Cihazları Yönetim Kurulu Üyesi Av.Salih Baz, bundan sonraki süreçlerde yurt içinde ve yurt dışında işitme cihazlarıyla ilgili tüm yeniliklerin takipçisi olacaklarını söyledi ve tüm bayilere başarılar diledi.

Yeni Ürünler Tanıtıldı

Danimarka yapımı olan Interton ve ReSound İşitme Cihazları Ürün Müdürü Rafal Sulich'in de eşlik ettiği toplantıda, yeni ürünlerin lansmanı yapıldı. Androidler ile uyumlu ürünlerin eğitimini odyolog Dr. Leticia Araujo verdi.

Dört gün süren organizasyonda, kendi alanında uzman Türk ve yabancı konuşmacılar eğitim verdi. Her yaş grubuna uyumlu Interton ve ReSound İşitme Cihazları'nın cep telefonu uyumluluğu, suya dayanıklılığı, nano kaplama özelliği ve kablosuz bağlantı özelliğiyle günlük yaşamı kolaylaştırdığı vurgulandı. Etkinlik sonunda 2017-2018 yılı en iyi performans gösteren bayilere plaket ve ödülleri, Duymer İşitme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz tarafından verildi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com