Ege Ambulans
Adagöz Büyümeye Devam ediyor28/06/2017

11 yıl önce Kuşadası’nda üç doktor arkadaşın beraber kurduğu Özel Adagöz Dal Merkezi ve Cerrahi Birimi, 2016 yılı ocak ayı itibariyle projesi Göz hastanesi olarak yapılan yeni ve modern binasında Özel Adagöz Tıp Merkezi olarak hizmet vermeye başladı.

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Bilge Yamen, Op. Dr. Eser Paşa, Op. Dr. Tolga Uçar, Op. Dr. Mustafa Kavvasoğlu ve Op. Dr. İsmet Saka ile glokom, katarakt, retina, oküloplasti, şaşılık ve çocuk göz hastalıkları bölümleriyle hasta kabul eden Özel Adagöz Tıp Merkezi, her tür cerrahi operasyonun gerçekleştirilebildiği ameliyathanesi, acil ünitesi ve ileri teknolojiye sahip her tür tetkikin yapılabildiği üniteleriyle üst düzey ve ekonomik sağlık hizmetini bölge halkının hizmetine sunuyor.

Sadece Kuşadası'na değil İzmir, Tire, Ödemiş, Söke, Milas ve Muğla’ya kadar çevre il ve ilçelere deneyimli ve uzman doktor kadrosuyla, yenilenen modern binasında hasta kabul eden Özel Adagöz Tıp Merkezi, hasta memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutan güler yüzlü personeli, ilkeli ve etik değerlere sonuna kadar bağlı sağlık hizmeti vermeyi amaç edinmiş genç dinamik yönetim kadrosu ile 12’inci yılında da hizmetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com