Ege Ambulans
Aden Huzurevi’nden Karaburun Kaymakamına Ziyaret30/04/2019

Mordoğan’da hizmet veren Özel Aden Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin’i ziyaret etti.  

Mordoğan’da hizmet veren Özel Aden Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Alphan Çelikel, Kurum Müdürü İrem Şirin ve beraberinde huzurevinde kalan yaşlılar Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Serap Özmen Çetin, “En değerli varlıklarımız olan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön gösteren büyüklerimizi her zaman hatırlayacağız. Geçtiğimiz ay kurumunuza geldiğimde sizlerle çok güzel bir etkinlik yapmıştık. Bu etkinlikleri arttıralım. Kendinizi asla yalnız hissetmeyin. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Sizlere her zaman destek olacağız. Sizlerin evladı, torunu ve kardeşi olarak elimizden geldiği ölçüde hürmet, saygı ve vefa göstermeye çalışıyoruz. Hayat tecrübesi olarak bizlerden çok öndesiniz. Sizlerin her türlü istek ve taleplerini ivedilikle yerine getirmeye hazırız” dedi. Kaymakam Özmen ilçenin kalkınması, istihdamın artması için böyle bir yatırımı Mordoğan’a yapmalarından dolayı kurum kurucusu Dr. Aykan Çelikel’e teşekkür etti.

Karaburun’un kendine has bir havası olduğunu belirten Alphan Çelikel, “ merkezimizde kalan yaşlılarımız buranın doğal havasından da istifade ediyorlar. Bize ilk geldiklerinde astım hastası olan yaşlılarımızın hastalıklarında iyiye doğru gelişmeler yaşandı. Kullandıkları ilaçların dozlarında azalmalar oldu. İlçemize böyle bir yatırım yaparak hem ilçemize sağlık turizmi açısından katkı sağlamak, hem de istihdamı artırarak yatırım yaptık. Yaşlı bakım hizmetleri Avrupa’da oldukça yüksek maliyetlerde gerçekleşiyor. Bu anlamda Türkiye olarak yaşlı bakımı konusunda sağlık turizmi adı altında iyi çalışmalar yapılabilir. Bizleri kabul ettiğiniz için size ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com