Ege Ambulans
Alsancak 5 Yıldızlı Fizik Tedavi Merkezi’ne Kavuştu28/07/2017

Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı  Op. Dr. Selim Amato, İzmir ve Ege Bölgesi’nin fizik tedavi alanında yetersiz kaldığını ve ciddi sıkıntılar yaşadığını söyleyerek, Gazi Hastanesi’nin yan binasına Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açmaya karar verdiklerini belirtti.

Op. Dr. Selim Amato, “Özellikle İzmir ve Ege Bölgesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında ciddi sıkıntılarımız var. Gazi Hastanesi olarak bu alandaki sıkıntılarımızı aşmak adına yan binamızı ileri teknolojilerle donatarak Rehabilitasyon Tıp Merkezi olarak halkımızın hizmetine sunduk. Üç fizik tedavi uzmanı ve beş fizyoterapist ile hastalarımızın hizmetindeyiz” dedi.

6 Katlı Modern Bina

Dr. Amato 6 katlı, 1.200 metrekare alanında modern bir yapı içerisinde özellikle felç, parkinson, çocuk felci ve MS hastaları, ortopedik  ve lenfodem, romatizmal, pedriyatik hastaların SSK kapsamında burada tedavi görebileceklerini söyledi. Dr. Amato, “Bölgemizde bulunan başta Göztepe, Altınordu, Karşıyaka, Altay ve Menemenspor’un sporcuları da bu merkezden profesyonel anlamda yararlanabilecekler” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com