Ege Ambulans
Altınordu Körfez Turu İle Göztepe’ye Şans Diledi 02/06/2017

Altınordu Spor Kulübü Yöneticileri ve takımın bazı oyuncuları “Altınordu” isimli tekneleri ile yaptıkları körfez turunda  Göztepelileri bile şaşırttı.

İzmir’in en köklü kulüplerinden Altınordu Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Salih Mertan, kulüp yöneticileri ve oyuncuları Altınordu isimli tekneleri ile körfez turu yaparak Pazar günü Antalya’da oynanacak Eskişehirspor-Göztepe final maçında Göztepe’ye başarılar diledi. Sahil boyunca “ Kardeşimiz Göztepe’ye Süper Lig Yolunda Başarılar Dileriz” pankartı ile dolaşan Altınordu teknesi halk ve Göztepeliler tarafından ilgi izlendi. Gördükleri tablo karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Göztepe’li taraftarlar alkışlar, sloganlar ve Göztepe Marşları ile Altınordu’lulara teşekkür etti. Mustafa Kemal Paşa sahil bulvarında seyir halindeki sürücüler ise kornalarla destek verdi.

Sahil Güvenlikte Şaşırdı

Körfez turu sırasında gördükleri manzaraya şaşıran sadece halk değildi. Destek turunda Sahil Güvenlik yetkilileri tekneyi durdurarak evrakları kontrol etti. Göztepeye destek turu olduğunu öğrenen sahil güvenlik yetkilileri sporun kardeşliğini gösterdiklerinden dolayı Altınordu yetkililerine teşekkür etti.

Tüm Kulüplere Örnek Olsun

Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Op. Dr. Salih Mertan “ İzmir’de hatta Türkiye’de örneği olmayan bir destek örneği ve dayanışması gösterdiğimizi düşünüyoruz. Bizim Göztepe’ye olan sevgimiz ve kardeşliğimiz diğer kulüplere de örnek olmasını diliyoruz. Sadece Göztepe değil tüm kulüpler bizim kardeşimizdir. Süper Lig’de şehrimizden bir takım olması bizi mutlu eder. Çok önemli olan final maçı öncesi hem Göztepe’ye hem de taraftarına destek olarak sonuç ne olursa olsun biz Göztepe’nin arkasındayız mesajı vermek istedik. Göztepe’nin Pazar günü oynanacak olan final müsabakasında sahadan galibiyetle ayrılmasını, adını süper lige yazdırmasını temenni ediyoruz. Kardeşimiz Göztepe’ye başarılar diliyoruz” dedi.

Sağlık Sponsoruyuz

Op. Dr. Salih Mertan “ Özel İzmir Gazi Hastanesi olarak Göztepe ve Altınordu Spor Kulübü’nün sağlık sponsoruyuz. Oyuncularımızın yaşadıkları sakatlıklarda tedavilerini gerçekleştirmekte ve rutin sağlık kontrollerini yapmaktayız.  Göztepe ve Altınordu’ya verdiğimiz bu desteği sürdürmeye devam edeceğiz.” 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com