Ege Ambulans
Altınordu Voleybol Takımı Lansmanı Yapıldı22/07/2022

2022-23 sezonunda TVF Kadınlar 2. Ligde mücadele edecek olan Altınordu Kadın Voleybol Takımı yeni sezon lansmanını gerçekleştirdi.

Alsancak Double Tree By Hilton Oteli’nde düzenlenen imza ve lansman törenine Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Voleybol Şubesi Başkanı Prof. Dr. Serdar Kaçar, yöneticiler, sporcular antrenörler ve 2022-2023 sezonu sponsorları katıldı.

Altınordu Spor Kulübü başkanı Mehmet Sinan Bezircilioğlu’nun konuşmasıyla başlayan lansman etkinliği, oyuncuların ve teknik ekibin tanıtımıyla devam etti. Son olarak şube yöneticisi Prof. Dr. Serdar Kaçar konuşmasının ardından yeni sezonda Altınordu formasını giyecek olan kadın voleybol takımı sporcularının imza töreniyle lansman programı devam etti.

Altınordu Her Zaman İddialıdır

Altınordu Spor Kulübü başkanı Mehmet Sinan Bezircilioğlu yaptığı konuşmada; “Salon sporlarında Türkiye’de çok ciddi başarılara imza atmış, çok önemli geçmişi tarihi olan bir kulübüz. 2021 yılında yeni yönetimimizle göreve geldiğimizde yapacağımız ilk işler arasında kulübümüzün tarihinde çok önemli yer edinen salon sporları ile ilgili gerekli hamleleri yapacağımız sözünü kongrede vermiştik. Şükürler olsun ki bugün burada bu verdiğimiz sözün hayata geçirildiğini görmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah diğer branşlarda da çalışmalarımız sürüyor, gelecek yıl 100 yaşına basacak olan koca çınarımız Altınordu’muz, bayrağımızı en güzel şekilde en üst noktalarda taşımaya devam edecektir.

Yoğun bir tempo içinde olmalarına rağmen, ciddi mesai ayıran 3 isme de huzurunuzda çok özel bir teşekkürü sunmak istiyorum. Voleybol şubesine abilik yapan büyüklük yapan sayın doktorum Serdar Kaçar hocama ve genç arkadaşlarım Mehmet Bekir Aruman ve Furkan Eren Uzyıldırım’a da çok teşekkür ediyorum. Bu gençler Altınordu’nun geleceği, inşallah uzun yıllar hem kulübümüzde hizmet edecekler hem de faydalı çalışmalara imza atacaklar.

Altınordu’muz var olduğu tüm liglerde her zaman iddialı olmuştur, olmaya devam edecektir. Altınordu bayrağını her zaman en yukarı taşıyacağız. Ne mutlu Altınorduluyum diyene.” dedi.

Hayalimiz Gerçek Oldu

Voleybol Şubesi Başkanı Prof. Dr. Serdar Kaçar yaptığı konuşmada; “Derler ya bizim bir hayalimiz var. Çok kısa söyleyeceğim; futbolun Cengiz’i, Çağlar’ı varsa bizim de Selenay’ımız Ezgi’miz Berfin’imiz olsun istiyoruz. Bu aslında bir hayal değil, hayal olmadığını çok kısa süre içinde göreceksiniz. Salondaki herkes bunu biliyor. Bu yolda yürürken en büyük görev güzel kızlarımızda.

Voleybol şubede bu sene ilk defa spor okullarına başladık. Yazın ortasında başlamış olmamıza rağmen çok kısa sürede 60 öğrenciye ulaştık. Bu çok iyi bir başlangıç ve daha ileriye gidecektir. Burada bulunan voleybolcu kızlarımızdan isteğim voleybol okullarında sizi örnek alan çocuklarımıza iyi birey, iyi vatandaş, iyi voleybolcu olmayı gösterin.” dedi.

İŞTE YENİ SEZONDA ALTINORDU FORMASIYLA ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERECEK OYUNCULAR ve TEKNİK EKİP

Yapılan imza töreniyle 2022-23 sezonunda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Altınordu Kadın Voleybol Takımında forma giyecek oyuncular ve teknik ekip:

Sude Göksu (Pasör), Elif Sude Karabağ (Pasör), Ece Mehmetoğlu (Libero), Ezgi Kara (Pasör Çaprazı), Eylül Özkafalı (Pasör Çaprazı), Selenay Özhoşer (Smaçör), Begüm Can (Smaçör), Nil Konaklı (Smaçör), Sıla Özbingöllüoğlu (Smaçör), Defne Erboz (Smaçör), Berfin Hascan (Orta Oyuncu), Ebru İpek (Orta Oyuncu), Öykü Arslan (Orta Oyuncu).

Osman Avcılar (A Takım Antrenörü), Ayşe Erke (Yardımcı Antrenör), Ayberk Çılgın (Yardımcı Antrenör), Asrın Aksoy (Yardımcı Antrenör).

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com