Ege Ambulans
Anadolu Cerrahi Odin Klinik ile Yurt Dışına Açılıyor15/02/2022

Temeli 2013 yılına dayanan, faaliyete geçişi 2016 yılı olan ve bünyesine ilk doktoru 2018 yılında kabul eden Anadolu Cerrahi doğru planlama ve stratejiler ile bir yandan hizmet ağını genişletirken aynı oranda da büyümeye devam ediyor. Anadolu Cerrahi bünyesinde kattığı TÜRSAB A Sınıfı Turizm Acentası belgesine sahip Odin Clinic ile Sağlık Turizmi Yetki Belgesini alarak yurtdışından gelen hastalarına da kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Odin Klinik’in ortaya çıkış amacını anlatan Anadolu Cerrahi’nin Yeni yatırımlar ve İş Geliştirmeden Sorumlu Kurucu Ortağı Serkan Özavcı “ 2020 yılında pandemi ortaya çıkıp, kapanmalar yaşanmaya başlayınca bizde şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Serdar Kaçar ve Pazarlama Süreçlerinden Sorumlu Kurucu Ortağı Sertan Güntaç ile nasıl aha fazla büyüyebiliriz diye düşünme fırsatlarımız oldu. Bizim işimizin büyük bir kısmı yurt dışı hastalarla devam ediyordu. Fakat bu sağlık turizmi değil de, turizm sağlığı şeklindeydi. Yani tatil için Türkiye’ye gelen hastaların tedavilerini gerçekleştiriyorduk. Bunu sağlık turizmine çevirmek istedik ve Odin Clinic böyle ortaya çıktı” dedi.

Odin Clinik Yurt Dışı Markamız

Odin Clinic’in, Anadolu Cerrahi’nin yurt dışı markası olduğunu belirten Serkan Özavcı, “ Odin Clinic Sağlık Bakanlığı’nın sağlık turizmi acentesi olmak için belirlemiş olduğu tüm şartları sağlamaktadır. Sağlık Turizmi yetki belgemizi de aldık. Bundan böyle yurt dışı tanıtım faaliyetlerimizi Odin Clinic adıyla yapmaktayız” diye konuştu.

Hizmet Ağımızı Geliştireceğiz

Odin Clinic’i daha büyük bir hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Serkan Özavcı, “ Bu anlamda Odin Clinic’in sadece Anadolu Cerrahi’yi besleyen bir kuruluş değil de, tüm Türkiye’ye hizmet veren bir kuruluş hale gelmesi hedeflerimiz arasında. Amacımız sadece hastayı ameliyat ettirmek değil, doğru hastayı bulup, doğru tedaviyi uygulatmaktır. İleride organ nakli ile ilgili de çalışmalar yapmak istiyoruz” dedi.

Almanya’da Ofis

İlk olarak Almanya’da şirket kurmak için gerekli çalışmalara başladıklarını kaydeden Özavcı, “ Bu anlamda gerekli evrakları hazırladık ve başvuru sürecimiz Şubat ayı içerisinde başlayacak. Almanya ofisimiz ilk olarak Avrupa iletişim merkezi gibi görev yapacak. İlerleyen süreçte ise Belçika, Hollanda ve İsviçre’de de  ofis açarak daha da büyüyeceğiz. Odin Clinic olarak ekibimizi oluşturduk. Şu anda İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça, İspanyolca dillerini anadil seviyesinde bilen personellerimizle çalışmalarımıza başladık.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com