Ege Ambulans
Artı Yaşam Huzurevi Baharı Erken Karşıladı11/03/2019

Urla’da hizmet veren Özel Artı Yaşam Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi baharı erken karşıladı. Huzurevi kış bahçesinde düzenlenen etkinliğe huzurevinde konaklayan konukların yakınlarının yanı sıra davetliler katıldı. Etkinlikte konuklar için mangal yakıldı, köfte ve tavuk ikram edildi.

Özel Artı Yaşam Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Kurucularından Hemşire Hafize Uzun, “ Merkezimizi açalı yaklaşık 6 ay oldu. Kısa sürede konuklarımızın ve yakınlarının güvenlerini kazandık. Buradaki herkesi kendi anne ve babamız gibi görüyor ve ona göre hizmet ediyoruz. Onların temizliklerinden kullandıkları ilaçlara, izledikleri televizyondan okudukları gazeteye, yedikleri yemekten oturdukları koltukların konforuna kadar herşeyi ile ilgileniyoruz. Ancak sadece bu yeterli değildir. Onların burada kendilerini daha iyi hissetmeleri açısından sosyal aktivitelere de katılmaları önemli. Bu da biz kurucuların görevi. Baharı erken karşılama adı altında bir tanışma etkinliği düzenledik. Konuklarımızın yakınlarını da davet ettik. Bir arada güzel vakit geçirdik. Bu tür etkinliklerimiz havaların ısınmasıyla devam edecektir. Ayrıca yaz aylarında İzmir’in çeşitli bölgelerine günü birlik geziler düzenlemeyi planlıyoruz. ” dedi.

Özel Artı Yaşam Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Kurucularından Fuat Uzun " Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bu gün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Ülkemizde yaşlı hizmetlerinden en yaygın olanı Huzurevleridir. Huzurevleri ve yaşlı bakım merkezlerinin yaşlıların sığındıkları bir yer anlayışından çıkarıp onların sosyalleştiği, adeta evlerinde gibi yaşadıkları bir yer olduğunu topluma anlatmamız gerekmektedir. Bu anlayışı oluşturduğumuz zaman gerçek mana da yaşlılarımız kaldıkları yerlerde daha mutlu olurlar. Bizler hastanecilik geçmişimizle birlikte burada gerçek anlamda hem sağlık hizmeti hem de sıcak ve samimi bir ortamda barınma hizmeti veriyoruz. Bu anlamda yaşlılarımızın sosyalleşmesi içinde belirli aralıklarla bu etkinlikleri oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com