Ege Ambulans
Ayak Sağlığının Kariyerinizdeki Önemi10/04/2019

Menekşe el ve Ayak Sağlığı Merkezi Kurucusu chiropody ( El ve Ayak Sağlığı Uzmanı) Menekşe İzer “Rahat hareket edebilmek, mutlu ve kaliteli yaşamın anahtarıdır. Bunun için de ayaklarımızın sağlıklı olması gerekmektedir. Vücudumuzun yükünü bütün gün taşıyan ayaklarımızın sağlığı ruh sağlığını da etkilemektedir. Ayrıca sağlıklı ayaklarla kariyerinizdeki başarıyı da elde edebilirsiniz” dedi.

“Hızla gelişen modern çağda sağlıklı ayaklarınızla kariyerinizdeki başarıyı elde edebilirsiniz” diyen İzer, “ Bizler hayatın yükünü koşuşturmakla sağlarken ayaklarımız vücudun yükünü taşımaktadır. Bizler bu koşuşturmada ayaklarımıza ne kadar önem veriyoruz ve tanıyoruz. Ayaklarımız sadece ağrı ve sorun olduğunda aklımıza gelmektedir. Oysa bütün gün vücudun yükünü taşıyan ayak sağlığı ruh sağlığımız içinde büyük önem taşımaktadır” dedi.

Tek Çatı Altında

Ayak sağlığında oluşan sorunlar için bir çok insanın bakım için nereye gideceğini bilemediğini ve bununda problemin daha problemli hale gelmesine yol açtığını belirten Menekşe İzer, “ Dünya da eski fakat ülkemizde yeni ve hatta üniversitede bölümü olan podoloji sistemiyle sağlığı ve estetiği salonumuzda aynı konseptte birleştirdik. Salonumuzda almış olduğumuz podoloji eğitimi disipliniyle hijyenik ve sağlıklı ortamda ayak sağlığı problemlerinizi gidermeniz, oluşacak problemlerin önüne geçmek için tüm sorunların çözümünü tek çatı altında toparladık” dedi.

Ayak problemler arasında yer alan nasır, batık tırnak, deforme tırnak,  topuk dikeni, terleme, diyabet ayak bakımı, ayak analizi, topuk çatlağı, sporcu ayak bakımı, ayak detoksu ve yaşlı ayak bakımıyla ilgili bütün problemlerin çözümünü tek çatı altında toparladıklarını belirten Menekşe İzer, “ Yaşamdaki başarı basamaklarını çıkarken ayak sağlığımızın önemini unutmayın.” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com