Ege Ambulans
Balıkesirspor’a Ekol Göz Desteği16/10/2019

Yakın zamanda Menemenspor’a isim sponsoru olan Ekol Göz Hastanesi, bu kez de TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor’a isim ve forma sponsorluğu konusunda destek oldu. Böylece takımın 2019-2020 sezonunda yeni ismi Ekol Göz Balıkesirspor olarak değişirken Balıkesirspor futbolcular maçlara Ekol Hastanesi yazılı formalarıyla çıkacak. Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz,  eşi Figen Baz,  Av. Öykü Baz Ekol Göz Balıkesirspor’u ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi. Baz ailesini, Kulüp Başkanı Kadir Dağlı, eşi Yasemin Dağlı ve takımın İkinci Başkanı Mehmet Demiraslan karşıladı.

Süper Lig’de Görmek İstiyoruz

Yeni sezonda tüm takıma başarılar dileyen Opr. Dr. Mehmet Baz, “ Ekol Hastaneleri olarak sanata ve spora değer veriyoruz. Sanat galerimizde bugüne kadar pek çok sergilere ev sahipliği yaptık. Bu sene futbolu da bizim sosyal etkinliklerimize katma kararı aldık. Biz Ekol Hastaneleri olarak hep şuna inandık; futbol hiçbir zaman için sadece futbol değildir. Futbol bulunduğu şehir hareketlendiren, ekonomisini canlandıran, insanları bir araya getiren bir güçtür. Bütün dünyada böyledir. Çocukluğumuzdan beri futbola meraklıyız. Önce bize en yakın TFF 1. Lig takımı Menemenspor’la anlaşma yaptık. Daha sonra 1. Lig takımlarını takip ettim. Bunların içinde en çok ışık gördüğüm Balıkesirspor oldu. Hem bizim Balıkesir’e, hem de kulübün bize değer katacağına inandık. Bu takımda süper lig geleceğini de gördüğümüz için kendileri ile 2 sezonluk anlaşma yaptık. Bu kapsamda kulübün adı bugünden itibaren Ekol Göz Balıkesirspor olarak geçecek. Bu Türkiye Futbol Federasyonu tarafından da onaylandı. Önümüzdeki yıl inşallah çok daha başarılı olur.  Artık biz de Balıkesirspor’luyuz. Amacımız takımımızı süper ligde görmek” dedi.

Balıkesirspor Başkanından Ekole Teşekkür

Ekol Göz Balıkesirspor Kulüp Başkanı Kadir Dağlı, “ Yakın zamanda İzmir’e gittiğimizde Mehmet Bey ile ön prensip anlaşmamızı yapmıştık. Bugün de imza törenimizi gerçekleştiriyoruz. Böyle güzel bir sponsorluğa imza atıyor olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz ve eşi Figen Baz’a kulübümüze yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com