Ege Ambulans
BASEK’TEN SAĞLIK TURİZMİ ve SOSYAL PROJE ATAĞI28/10/2018

19 yıldır İzmir ve bölgesine hizmet verdiklerini hatırlatan Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları (BASEK) Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, “  Kalite standartlarında 92 puan alarak A sınıfı hastane olarak hizmet veriyoruz. Bunun yanında kadromuzu ve altyapımızı güçlendirdik, teknolojik sistemlerimizi yeniledik, yan taraftaki binamızı alarak genişledik ve çatıya helikopter pisti kurduk. Gelecek için hedeflediğimiz iki önemli projemizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Sağlık Turizmi Hedefi

“BASEK olarak gelecek için sağlık turizmi hedeflerimiz kapsamında Çeşme Çiftlikköy’de bulunan Farm Otel’i sağlık turizmi için uygun hale getirdik” diyen Op. Dr. Özer Gürbüz, “ Önümüzdeki sezondan itibaren sağlık turizmini başlatacağız. Türkiye’ye gelen turistlerin sağlığı ile ilgilendiğimiz gibi sağlık bulmak için medikal turizm adı altında Türkiye’ye gelen hastalarımızın da tedavilerini gerçekleştireceğiz. Daha sonra da taburcu edip ülkelerine uğurlayacağız” dedi.

Sanata Destek

Sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık vermeyi hedeflediklerini belirten Op. Dr. Özer Gürbüz, “ Her şey para, her şey kazanç değil. Artık hayatın sosyal yönlerinde de var olmak istiyoruz. Bunun için Batı Anadolu Kültür ve Sanat Derneği’miz var. Hastanelerimiz bu kültür ve sanat derneğine sponsor oluyorlar. Bu dernek ile kültür ve sanatımızı yaşatmak,  yaygınlaştırmak için çeşitli eğitimler ve kurslar düzenliyoruz”

Bayraklı Halkına Sağlık Desteği

Başta hastanemizin bulunduğu Bayraklı ilçesi olmak üzere bütün engelli, yatalak, yoksul ya da SGK güvencesi olan hastalarımız için proje geliştirdiklerini belirten Op. Dr. Özer Gürbüz, “ Bunun için önceliği hastanemizin de bulunduğu Bayraklı ilçesine veriyoruz. Engelli, yatalak yoksul ve bakıma muhtaç kişileri tespit edip tedavilerini, gerekiyorsa palyatif bakımlarını hem evde hem de hastanemizde ek ücret talep etmeden gerçekleştireceğiz. Çok yakın zamanda bu projeyi kamuoyuna açıklayacağız. Yapacağımız uygulamayı daha sonra genişletmeyi planlıyoruz ve bu çalışmamızın diğer ilçelerimize de örnek olmasını umuyoruz” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com