Ege Ambulans
Biolab 4’üncü şubesiyle hizmete başladı20/01/2020

1994 yılında Mikrobiyoloji Laboratuvarı olarak 2 çalışanı ile Alsancak’ta hizmet vermeye başlayan Biolab Laboratuvarlar Grubu, Mavişehir’in ardından 4’üncü şubesini İzmir’in yeni cazibe merkezi Bayraklı’da hastaların hizmetine sundu.

Bayraklı Lider Centrio İş Merkezi’ndeki yerinde düzenlenen açılış törenine tıp dünyasından çok sayıda tanıdık isim ve davetliler katıldı. Davetliler ile tek tek ilgilenen Biolab Laboratuvarlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tuncay Batur laboratuvarda sunulan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Davetlilere hitaben bir konuşma yapan Biolab Laboratuvarlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tuncay Batur Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuncay Batur, “ 26 yıl önce 2 çalışan ile hizmet vermeye başladığımız noktadan bugün, 3 şube ve 120 çalışana ulaşmanın mutluluğu içerisindeyim.  Bu süreçte ilk andan itibaren “Tanıda Güvence” sloganını kendimize ilke olarak benimsedik. Bunun üzerine “ilkeli” ve “özverili çalışmayı” da ekledik. Sonra teknolojiyi ve inovasyonu işimizde harmanladık. Gerek bireysel gerek kurumsal kitlemize hizmette kalite ve teknolojiden asla taviz vermedik. Şu an olduğumuz yeri sizlere hizmette sadece bir başlangıç olarak kabul ediyoruz. Her gün test menümüze yeni bir test ve yeni bir teknoloji eklemek için çabalıyor, ayrıca mevcut hizmetlerimizde de çıtayı yükseltebilmenin yollarını arıyoruz. Hızlı ve güvenilir sonuçlar yaratabilmek için çalışıyor ve gelişimimizi sürdürüyoruz. İşyerlerinin yoğun olduğu bu bölgede de özellikle çalışan insanların sağlıklarına ayıramadıkları zamanı kapatmak için ayaklarına gelmeyi tercih ettik. Bölgenin gündüz saatlerindeki nüfusunu düşününce bölgede bugüne kadar doldurulmayan Tıbbi Laboratuvar ihtiyacını geniş test menümüzle dolduracağımızı söyleyebiliriz.” dedi.

Bireysel Laboratuvar Hizmetleri

“Laboratuvar hizmetlerini sadece kendi şubelerimizde vererek değil evlerinize ve işyerlerinize de taşıyarak hayatınızı kolaylaştırıyoruz” diyen Dr. Batur, “ Yerinde laboratuvar hizmetleri ile sağlık kurumlarına yönelik laboratuvar işletmeciliği de hizmet alanlarımız içinde yer almaktadır. Numune almanın laboratuvar hizmetlerinin ilk ve en önemli adımı olduğunu bilerek alanında deneyimli, özellikle bebek ve çocuk kan almada da küçüklerimize özel  tecrübeli teknik elemanlar ile hizmet vermekteyiz. 2004 yılında Sağlık Bakanlığından almış olduğumuz ve laboratuvar sektöründe ilk ve tek olan “Bebek Dostu Laboratuvar” sertifikası bunun en önemli kanıtıdır.

Kurumsal Laboratuvar Hizmetleri

İş sağlığı alanında sistemin profesyonelleri için gelişmiş çözümler yaratmayı hedeflediklerini belirten Dr. Batur, Mobil laboratuvar hizmetlerinde özellikle kurumsal işyerlerinin ayağına Biolab hizmet kalitesinin götürülmesinde öncü hizmet alanımızdır. Hedefimiz her zaman hizmet kitlemize ve sağlık profesyonellerine güvenilir ve hızlı sonuçlar vermeye devam etmek olacaktır. Evden ve işyerlerinden numune almadaki hız ve kapasitemiz bu konuda örnek teşkil etmektedir. ” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com