Ege Ambulans
Çınar Medikal Avrupa’ya Açılıyor27/09/2021

2020 yılında kurulan Çınar Medikal kısa sürede büyüyerek hedeflerini de büyüttü. Çınar Medikal’in 2022 yılı hedefleri arasında kendi medikal ürünlerini üreterek ihracat yapmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak var.

2020 yılı Aralık ayında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Karşısında Cemaleddin Saraç, Cem Yılmaz ve Necati Arın Canayak ortaklığında kurularak hizmet vermeye başladı. Kurulduğu günlerde İzmir genelinde perakende medikal ve sağlık ürünleri satışı ile başlayan Çınar Medikal 2021 yılı ortasında İstanbul, Ankara ve Antalya’da hizmet ağını  geliştirmeye başladı. Çınar Medikal’in 2022 yılı hedefleri arasında ise kendi medikal ürünlerini üretip yurtdışına ihraç etmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak yer alıyor.

Yurtdışına Açılıyor

Çınar Medikal Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necati Arın Canayak, “ Çınar medikal olarak yönümüzü gelişmiş ülkelere çevirdik. Kısa bir süre sonra kendi ürettiğimiz medikal sağlık ürünlerini başta Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, Hollanda olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine yeni yılda ihracata başlamayı hedefliyoruz. Bu aşamada güçlü iş ağımızla medikal sektöründe yenilikçi bir süreç yaratacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Yenilikçi Medikal Anlayışı

Çınar Medikal’in Kurucu Ortağı Cem Yılmaz, “Solunum cihazı, uyku cihazı, hasta yatağı, ortopedik ürünler, özel segmentif medikal ürünler dahil olmak üzere 6 binin üzerinde medikal ürün yelpazemizle ön lojistiğimizi İstanbul’a kuruyoruz. Böylece hem Türkiye’nin pek çok bölgesine hem de gelişmiş ülkelere çok daha hızlı bir şekilde ürünlerimizi ulaştırıyor olacağız.” dedi.

Evde Sağlık Hizmeti

İş ağımızda görev yapan hemşire, acil tıp teknisyeni ve hekimlerimizle ihtiyacı olan hastalara evde sağlık  hizmeti verdiklerini de belirten kurucu ortağı Cemaleddin Saraç, “ Evde sağlık hizmeti, yara bakımı, hasta takibi gibi hizmetlerimizde bulunmaktadır. Kısa süre önce kurulmamıza rağmen büyük bir ilgi ile karşılaştık. Bu ilgiye layık olabilmek adına her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz. Yaşlı, hasta ve palyatif bakım çok önemli kavramlar. Evde biz bu hizmetleri vererek hem hastalarımızın daha konforlu yaşamalarına katkı sağlıyor, hem de ailelerinin içlerini biraz daha rahatlatmış oluyoruz. Hasta yatağı kiralama hizmeti ile de hastalarımız daha konforlu bir şekilde tedavilerine devam ediyorlar” diye konuştu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com