Ege Ambulans
Çınar Medikal Ortopedik Terlik ve Ayakkabı Üretecek31/05/2022

2020 yılında İzmir’de kurulan Çınar Medikal hizmet ağını geliştirerek yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Çınar Medikal Free Walk adıyla Anatomik terlik ve ayakkabı üretimine başladı.

Hedeflerimizi Gerçekleştiriyoruz

2020 yılı Aralık ayında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında Necati Arın Canayak, Cemaleddin Saraç, Cem Yılmaz ortaklığında kurularak hizmet vermeye başladıklarını hatırlatan Çınar Medikal Genel Müdürü Necati Arın Canayak, “ Kurulduğumuz günlerde İzmir genelinde perakende medikal ve sağlık ürünleri satışı ile başlamıştık. 2021 yılı ortasında İstanbul, Ankara ve Antalya’da hizmet ağımızı geliştirmeye başladık. Her zaman şunu söylemiştik, Çınar Medikal olarak 2022 yılı hedeflerimiz arasında kendi medikal ürünlerimizi üretip yurtdışına ihraç etmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak yer alıyor. Bugün bir hedefimizi daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Free Walk Anatomik Terlikler markasıyla üretime başladığımız ortopedik ayakkabı ve terlikleri hem yurt içinde hem de yurt dışında satışa sunacağız” dedi.

Yenilikçi Tasarım

Free Walk ürünleri hakkında bilgiler veren Çınar Medikal, Medikal Direktörü Cemaleddin Saraç, “ 

Hayatta her daim üreten olacaksanız. Üretkenlikten asla ödün vermeyeceksiniz.  Anatomik ayak ürünleri olan ayakkabı ve terlik sektöründe yenilikçi tasarımımızla sahadayız ve yayındayız. Ürünlerimiz antibaktireyel, ftalat içermeyen (plastiklerde esneklik oluşturmak için kullanılan madde) yüksek kalite malzemeden üretilmektedir. Gün boyu rahat kullanım sunar ve ayak anatomisine uygundur. Ayrıca tabanın konveksiyonel şekli ile ıslak zeminde kayma yapmamaktadır” dedi.

Hedef 100 Bayi

Bayilik çalışmalarına başladıklarını belirten Çınar Medikal Kurucu Ortağı Cem Yılmaz, “ 2023 yılı sonuna kadar Türkiye genelinde 100 bayi hedefiyle çalışmalarımıza başlıyoruz. Bayilik koşullarıyla ilgili daha detaylı bilgi almak için pazarlama departmanımız ile irtibat kurabilirsiniz” diye konuştu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com