Ege Ambulans
Denta Klinik 2’inci Yaşını Kutladı24/12/2018

Özel Denta Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kuruluşunun 2’inci yılını düzenlediği gece ile kutladı. Alsancak Kitchen LAB’de düzenlenen kutlama programına Denta Klinik kurucuları, çalışanları, aileleri ve davetliler katıldı. Gece geç saatlere kadar devam eden kutlama programında hoş vakit geçiren Denta Klinik ailesi 2’inci yıl pastasını ise davetlilerle birlikte kesti.

Gecede konuşma yapan Özel Denta Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucularından Diş Hekimi Rabia Bayrakçı, “ 2 yıl önce 2 diş hekimi ve 2 yardımcı sağlık personeli ile birlikte çıktığımız bu yolda bugün 5 diş hekimi ve alanında uzman 10 yardımcı sağlık personeliyle birlikte ağız ve diş sağlığı konusunda İzmir ve bölge halkına sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz. Bu süre zarfında birlikte çalıştığımız tüm çalışma arkadaşlarıma özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi

2019 Yılı Hedefleri

2019 yılına yönelik hedefleri konusunda bilgiler veren Diş Hekimi Bayrakçı, “ 2019 yılı hedeflerimiz arasında İzmir’in başka bir bölgesine de Denta Klinik markasını götürmeyi ve şubeleşmeyi hedefliyoruz. Bu konuyla ilgili olarak gerekli çalışmaları başlattık. Ayrıca sağlık turizmi adı altında yurt dışı hastalarımıza da hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu konuyla ilgili olarak da gerekli adımları attık. Kısa bir süre içerisinde yurtdışından gelecek hastalarımızı hem tedavi etmeyi, hemde şehrimizin turizm potansiyeline katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com