Ege Ambulans
Dikey Medikal’de Hedefler Büyük28/03/2022

Manisa Merkezde Cemaleddin Saraç ve Mustafa Arıcan ortaklığında kurularak kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak olan Dikey Medikal 2023 yılı sonuna kadar Balıkesir, Bursa, Uşak, Afyon, Kütahya, Eskişehir, Kocaeli, Çanakkale ve Tekirdağ bölgelerinde faaliyetlerini artırmayı hedefliyor.

Medikal ve sağlık ürünleri satışının yanı sıra solunum cihazları, oksijen konsentretörü, uyku cihazları gibi ürünlerinde bulunacağını söyleyen Mustafa Arıcan, “Solunum cihazı, uyku cihazı, hasta yatağı, ortopedik ürünler, özel segmentif medikal ürünler dahil olmak diğer medikal sağlık ürünleri de bünyemizde bulunmaktadır. Bölgemizde hizmet ağımızı kısa sürede tamamlayıp 2023 yılı sonuna kadar Balıkesir, Bursa, Uşak, Afyon, Kütahya, Eskişehir, Kocaeli, Çanakkale ve Tekirdağ bölgelerinde faaliyetlerini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Yurtdışına Açılacağız

Bölgemizdeki oluşumlarımızı tamamlarken bir yandan da yurt dışı faaliyetlerini yürüteceklerini söyleyen Cemaleddin Saraç, “ Dikey Medikal olarak önemli amaçlarımızdan birisi de kendi medikal ürünlerini üretip yurtdışına ihraç etmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Bu aşamada güçlü iş ağımızla medikal sektöründe yenilikçi bir süreç yaratacağımıza inanıyoruz. Ayrıca solunum cihazı, uyku cihazı, hasta yatağı, ortopedik ürünler, özel segmentif medikal ürünler dahil olmak üzere 6 binin üzerinde medikal ürün yelpazemiz için İstanbul’a ön lojistik merkezi kuracağız. Böylece hem Türkiye’nin pek çok bölgesine hem de gelişmiş ülkelere çok daha hızlı bir şekilde ürünlerimizi ulaştırıyor olacağız.” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com