Ege Ambulans
Doç. Dr. Karaaslan ve Op. Dr. Tan Yeni Muayenehanesinde30/12/2019

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanları Doç. Dr. Önder Karaaslan ve Op. Dr. Osman Tan Bayraklı Folkart Towers’taki yeni muayenehanelerinde hasta kabulüne görkemli bir açılış kokteyli ile başladılar.

Doç. Dr. Karaaslan ve Op. Dr. Tan’ın yeni muayenehanelerinin hasta kabulüne başlaması dolayısıyla düzenledikleri açılış törenine başta Karşıyaka Belediye Başkanı Op.Dr. Cemil Tugay, iş dünyasının tanıdık simalarından olan ünlü işadamı Volkan Sintaç olmak üzere,  sağlık ,magazin, siyaset dünyasının tanıdık isimleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Op. Dr. Cemil Tugay, Doç. Dr. Önder Karaaslan ve Op. Dr. Osman Tan’a yeni muayenehanelerindeki görevlerinde başarılar diledi.

Doç. Dr. Önder Karaaslan yaptığı konuşmada Op. Dr. Osman Tan ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde birlikte görev yaptıklarını hatırlatarak geçmişte yakalamış oldukları uyumu ve yapıcı birlikteliği artık yeni bir platformda tüm Türkiye ve yurtdışında bulunan hastalarının mutluluğu için kullanacaklarını belirtti. Doç. Dr. Karaaslan, “ ‘Şüphesiz ki başarılı sonuçlar ancak ciddi bilgi, deneyim, yetenek, sabır, çalışma ve disiplin ile mümkün olabilir. Yaptığımız işte yalnız hasta memnuniyeti yeterli değildir ve hekimin de tatmin olması gerekir. Bunun için tüm mesleksel tecrübemizi sanatsal bakış açısı ile harmanlayıp, hastalarımızın beklentilerini karşılamak için ekibimizin uyumunun bize sağladığı avantaj ile hizmet vereceğiz.’  dedi.

Op. Dr. Osman Tan ise  yaptığı konuşmasında hedeflerinin hastalarına daha fazla zaman ayırmak, kaliteli sağlık hizmeti anlayışından ödün vermeden çalışmaya devam edebilmek ve Türk Plastik, Estetik Cerrahi hekimliğinin dünyadaki saygın konumunu artırmak olduğunu, Türkiye’nin önemli, saygın ve lider sağlık gruplarından biri haline gelmek istediklerini söyledi. Kliniğin hayata geçmesi ile kendi hayallerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Dr. Tan, artık hastalarının hayallerine kavuşmaları için sıcak, modern bir ortamda, yüksek pozitif enerji ve samimiyet ile hizmet sunacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Doç. Dr. Karaaslan ve Op. Dr. Osman Tan açılış kurdelesini kestiler ve kokteyl keman dinletisi eşliğinde ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com