Ege Ambulans
Dosthealth pandemide güvenilir covid19 testleri ile yanınızda16/11/2020

Dosthealth, pandemide göstermiş oldukları mobil sağlık uygulamalarından dolayı hasta memnuniyeti üzerine, covid 19 testleri için de gelen yoğun talep üzerine  ivedi çalışma yapıp güvenirliği  yüksek Amerikan marka testler ile hizmet vermeye başladı. Dosthealth Uluslararası Tedavi Danışmanlığı Kurucusu Gülten Dost, “ Çünkü danışmanlık yaptığımız hasta memnuniyeti ne kadar yüksek ise işimizin ustası olduğumuzun bir kanıtıdır” dedi.

DostHealth Uluslararası Tedavi Danışmanlığı, kendilerine gelen talep üzerine çalışma başlatıp, covid19  adayları için anlaşmalı olduğu, Covid 19 önlemleri alinmiş laboratuvar şubeleriyle hasta hizmeti sınırsız ve hızlı bir çalışmayla covid-19 total antikor, IgG ve PCR testlerinin yapımına başladı

Sağlık turizmi ve Uluslararası tedavi danışmanlığı alanında hizmet veren Dosthealth Uluslararası Tedavi Danışmanlığı Kurucusu Gülten Dost, “ Anlaşmalı laboratuvar şubelerimizde Covid-19 Total Antikor, İgG ve PCR testlerinin yapımına başladık. Bu anlamda doğruluk payı yüksek ve güvenilir test imkanlarımızla, halkımıza sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz. Yapılan testlerimizde aynı gün sonuç veriyoruz. Ayrıca, evinden çıkmak istemeyenlere, şirketlere ve ofislere de hizmet veriyoruz” dedi.

Total Antikor İgG ve PCR nedir?

Son zamanlarda adını sık duyulmaya başlanan Total Antikor, İgG ve PCR testlerinin hakkında bilgi veren Gülten Dost, “Total Antikor testi kandan çalışılır. Son 7 gün hariç Covid-19 ile ilgili bilgi verir. İgG testi Covid-19 hastalığını daha önce geçirip geçirmediğinizi gösteren bir testtir. PCR testi ise burun ve boğaz sürüntüsü ile yapılan ve virüsün tespitine dayanan, yani hasta olup olmadığınıza yönelik tanı konmasını sağlayan testtir” dedi.

Yurtdışı Seyahat Öncesi

Gülten Dost “ Yurt dışına çıkacak olan vatandaşlardan Koronavirüs önlemleri kapsamında son 48 saat içerisinde yapılmış PCR testi sonucu istenmektedir. Bu testi anlaşmalı laboratuvarlarımızda aynı gün sonuçlandırabilmekteyiz” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com