Ege Ambulans
Dr. Derya Bostan Ağırdıcı Yeni Muayenehanesinde Hasta Kabulüne Başladı26/02/2024

Dermatoloji Uzmanı Dr. Derya Bostan Ağırdıcı Alsancak’taki yeni muayenehanesinde hasta kabulüne başladı. 

Çeşitli kamu ve özel hastanelerde çalıştıktan sonra elde ettiği tecrübeleri artık kendi muayenehanesinde hastalarına aktarabilecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Derya Bostan Ağırdıcı ağırlıklı olarak kendi hastalığı da olan sedef ile ilgilendiğini ve bu konuyla ilgili yurt içi ve yurt dışında çok sayıda kurs, seminer ve kongreye katıldığını kaydetti.

Hangi Hizmetler Veriliyor

Yeni muayenehanesinde verilen hizmet hakkında bilgiler veren Dr. Derya Bostan Ağırdıcı, “ Ciltle alakalı tüm deri hastalıkları, sedef, egzema, akne, akne izleri gibi dermatolojik hastalıkların tanı ve tedavileri kliniğimizde yapılmaktadır. Ayrıca tanı amaçlı deri biyopsileri, gerçekleştirilmektedir. Bunun yanında kozmetik işlemler olan botoks, dolgu, ip askı, mezoterapi dediğimiz gençlik aşıları verdiğimiz hizmetler arasında yer almaktadır.  Cilt bakım sistemleri, altın iğne radyo frekans sistemi ile de tedaviler gerçekleştirmekteyiz. Gıdı toparlama ve cilt sarkmalarında hıfu fokuslu ultrason da bulunmaktadır. Çok yakında bünyemize katacağımız BBL sistemini gül hastalığı (rozasea), melazma adı verilen cilt lekeleri ve cilt sarkmalarında kullanarak tedavileri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Dr. Derya Bostan Ağırdıcı Kimdir?

2012 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Derya Bostan Ağırdıcı, uzmanlık eğitimini 2018 yılında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Anabilim Dalı’nda tamamladı. Mecburi hizmetini Bingöl Devlet Hastanesi’nde dermatoloji uzmanı olarak yapan Dr. Derya Bostan Ağırdıcı daha sonra 3 yıl boyunca İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nde, 2 yıl boyunca İzmir’de özel bir hastanede görev yaptı. Yurt içi ve yurt dışında yayınlanan çok sayıda makaleleri ve kitap bölümleri bulunan Dr. Derya Bostan Ağırdıcı çalışmalarını Alsancak’taki muayenehanesinde sürdürmektedir.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com