Ege Ambulans
Dr. Hair Este Clinic’in İlk Yurt Dışı Durağı Kazakistan Oldu29/11/2021

Türkiyede ve dünyada birçok hizmet alanına sahip, saç ve estetik konusunda son gelişmeleri takip eden ve hastalarına en güncel tedavi planlarını sunan saç sağlığı merkezi Dr. Hair Este Clinicin ilk yurt dışı şube işbirliği Kazakistan oldu. Yerli ve yabancı birçok hastaya hizmet veren merkez, alanında uzman kadrosu ve doktor kontrolündeki butik çalışma prensibi ile başarılı operasyonlara imza atıyor. Dr. Serdar Onur Köseoğlu öncülüğünde gerçekleşen bu sağlık işbirliğine hastalardan gelen ilgi yoğun oldu.

Dr. Serdar Köseoğlu Kişiye özel hizmet anlayışıyla doktor kontrolünde ve hastane ortamında gerçekleştirdiği operasyonlarında saç kaybına yönelik gerçekçi ve kalıcı çözümler sunan alanında başarılı Türk bir uzman ekiple bu işbirliğini yaptığımız için gururluyuz. Bu ortaklık henüz çok yeni olmasına rağmen uzman ekibimiz şimdiden Kazakistanda 20 başarılı operasyona imza attı. Doktorumuz ve uzman ekibimiz burada da butik çalışma prensibinden vazgeçmeyip tüm dikkatlerini hastaya kanalize ederek başarılı ve maksimum seviyede güvenli operasyonlar gerçekleştiriyor. Şimdiye kadar ekim işlemi gerçekleşen 20 hastamızdan da başarılı ve olumlu geri dönüşler aldık” dedi.

Dr. Hair Este Clinic ekibi ile işlemlerin organizasyon süreci hakkında bilgiler veren Dr. Serdar Onur Köseoğlu “ Doktorumuz ve ekibimiz saç ekim işlemi gerçekleştirilen hastalarla Türkiyeye döndükten sonra da iletişimde kalmaya devam ediyor. Online görüşmelerle hastalarının iyileşme süreçlerini takip ederken bir yandan da yeni danışanlarla ön görüşmeler yaparak bir sonraki ayın programını belirliyorlar. Kontrolleri ve yıkama işlemleri için hastanede olmayı tercih eden hastalarımıza da Kazakistanda bulunan anlaşmalı olduğumuz tam teşekküllü hastanemizde hizmet vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Dr. Serdar Onur Köseoğlu Dr. Hair Este Clinic olarak uzman kadromuz ve doktorumuzun planlamaları ile birlikte danışanların isteklerini de göz önünde bulundurarak içtenlikle ve gerçekçi yaklaşımlarla kişiye özel tedavi planları sunmaktayız ” diye konuştu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com