Ege Ambulans
Dr. Hatice Duran Kendi Kliniği’nde28/03/2024

Dermatoloji Uzmanı Dr. Hatice Duran Mavişehir’deki kendi kliniğinde hasta kabulüne başladı.

8 yılı uzman hekimlik olmak üzere toplamdaki 13 yıllık hekimlik deneyimlerini şimdi de kendi kliniğinde hastalarına aktarıyor olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Dr. Hatice Duran “ Hastalarımıza daha uzun zaman ayırarak, konforlu bir alanda, daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için klinik açmaya karar verdim ” diye konuştu.

Hangi Hizmetler Veriliyor?

Mavişehir Park Yaşam Ofisleri’nde bulunan kliniğinde verilen hizmetler hakkında bilgiler veren Dr. Hatice Duran, akne, egzema, sedef, vitiligo, mantar ve deri alerjileri gibi tüm dermatolojik deri hastalıklarının muayenesini gerçekleştirdiğini ayrıca dermatoskop ile ben muayenesi ve takibi yaptıklarını belirtti. Tanısal amaçlı deri biyopsileri ve ben alma gibi küçük cerrahi işlemlerinin de kliniklerinde sıklıkla uygulanan işlemler arasında yer aldığını belirten Dr. Hatice Duran,  bunun yanında medikal estetik işlemleri arasında yer alan botoks, dolgu, ip askı uygulamaları, PRP, mezoterapi,  gençlik aşıları, sıvı yüz germe, iğneli radyofrekans (altın iğne) BBL lazer işlemlerinin de kliniklerinde sıklıkla uygulandığını söyledi.

Pediatrik Dermatoloji

Zorunlu hizmetini Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Dermatoloji Uzmanı olarak tamamladığını hatırlatan Dr. Hatice Duran, “ Bu süreçte çok fazla çocuk hastam oldu. Özellikle çocuklarda görülen cilt hastalıkları konusunda 4 yıl süreyle kıymetli tecrübeler elde ettim. O nedenle dermatolojik muayenelerini yaptığım vakaların halen önemli bir kısmını çocuk hastalarım oluşturuyor” dedi.

Dermatoloji Uzmanı Dr. Hatice Duran Kimdir?

2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Hatice Duran, uzmanlık eğitimini 2016 yılında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Anabilim Dalı’nda tamamladı. Mecburi hizmetini Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde dermatoloji uzmanı olarak yapan Dr. Hatice Duran daha sonra 2 yıl boyunca İzmir’de özel bir hastanede görev yaptı. Yurt içi ve yurt dışında çok sayıda makalesi yayınlandı. Ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen birçok seminer, eğitim ve kongreye katıldı. Dr. Hatice Duran çalışmalarını Mavişehir’de bulunan kendi muayenehanesinde sürdürmektedir.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com