Ege Ambulans
Dr. Salih Mertan Mezarı Başında Anıldı29/11/2021

Doktorluğunun yanında hayırseverliği, hastalarına olan yakınlığı ile tanınan Özel İzmir Gazi Hastanesi Kurucularından ve Altınordu Spor Kulübü Derneği Eski Başkanlarından Op. Dr. Salih Mertan vefatının 3’üncü yıldönümünde mezarı başında anıldı. Özel İzmir Gazi Hastanesi önünde ise Dr. Salih Mertan için lokma hayrı yapıldı.

Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Altınordu’mun unutulmaz futbolcuları, Gazi Hastanesi çalışanları, doktor arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı. Anma töreninde konuşan Sinan Bezircilioğlu, “Aramızdan ayrılışının 3’üncü senesinde, kulübümüzün eski başkanlarından, büyük Altınordu sevdalısı, değerli ağabeyimiz Dr. Salih Mertan’ı özlemle anıyoruz. Bizlere bıraktığı Altınordu çizgisinden ayrılmadan ve onun emaneti Altınordu’yı bir adım daha öne taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Salih ağabey ne mutlu ki, hayatı her yönüyle dopdolu yaşadı. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın” diye konuştu.

Hastane Önünde de Tören

Özel İzmir Gazi Hastanesi önünde de Dr. Salih Mertan için anma töreni düzenlendi.  Burada konuşan hastane Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Selim Amato “ Çok değerli dostum, arkadaşım Op. Dr. Salih Mertan’ı unutmak mümkün değil. Yokluğunu hep hissettik. Eksikliğini hep içimde hissediyorum. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com