Ege Ambulans
Duymer ile dünya markası işitme cihazları Türkiye’de25/01/2021

DÜNYANIN en küçük işitme cihazlarından biri olan ve kulak içerisinde neredeyse hiç görünmeyen Amerikan malı Starkey İşitme Cihazları hakkında bilgiler veren Duymer İşitme Cihazı Merkezleri Genel Müdürü Salih Baz, Duymer olarak şimdiye kadar Danimarka ve Alman malı markaların Türkiye tek yetkili ditribütörü olarak nano teknolojiye ve ileri teknolojiye sahip işitme cihazlarını getirerek, tüm hastaların hizmetine sunduklarını belirterek, “Şimdi de Amerika’dan dünyanın en küçük işitme cihazlarından biri olan ve neredeyse kulak içinde hiç görünmeyen Starkey İşitme Cihazları’nı hastalarımızın kullanımına sunmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Neredeyse Görünmez İşitme Cihazı Starkey Duymer ile Türkiye’de

Dünyanın en küçük işitme cihazlarından biri olan ve kulak içerisinde neredeyse hiç görünmeyen Amerikan malı Starkey İşitme Cihazları hakkında bilgiler veren Duymer İşitme Cihazı Merkezleri Genel Müdürü Salih Baz, Duymer olarak şimdiye kadar Danimarka ve Alman malı markaların Türkiye tek yetkili ditribütörü olarak nano teknolojiye ve ileri teknolojiye sahip işitme cihazlarını getirerek tüm hastlarımızın hizmetine sunduk. Şimdi de Amerika’dan dünyanın en küçük işitme cihazlarından biri olan ve neredeyse kulak içinde hiç görünmeyen Starkey İşitme Cihazlarını hastalarımızın kullanımına sunmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Akıllı İşitme Cihazı

Dünyanın ilk akıllı işitme cihazı olan Amerikan malı Starkey işitme cihazları hakkında bilgiler veren Salih Baz, “Merkezi Amerika Minnesota'da bulunan Starkey işitme Cihazı Teknolojileri, 1967 yılından beri kapsamlı dijital işitme sistemlerinin yenilikçi tasarımı, geliştirilmesi ve dağıtılmasında dünya lideri olan bir Amerikan şirketidir. Kulak içerisinde neredeyse hiç görünmeyen Starkey İşitme Cihazı tüm cep telefonları ile uyumlu olarak çalışmakta ve direk ses aktarımı yapabilmektedir. Özel algoritması ile kusursuz doğal işitme deneyimi sunduğu gerekli laboratuvar testleri ile tescillenmiştir. Starkey Sound ile gücü ve gelişmiş wireless teknolojisinin mükemmel uyumu ile TV akışı, müzik dinleme ve çok daha fazlası ile buluşacaksınız. Ayrıca telefonunuzdan medya akışı ve eller serbest görüşme de yapabilirsiniz. Dünyanın ilk tüm vücut sağlığınızla ilgilenen yapay zeka teknolojisine sahip işitme cihazıdır. Bu işitme cihazlarımız sayesinde tüm vücut fonksiyonlarını takip edebilecek ve anlık olarak 27 farklı dilde anlık çeviri desteği alabileceksiniz” dedi.

Daha iyi duy. Daha iyi yaşa

“İşitme, sağlığınızın ve mutluluğunuzun anahtarıdır” diyen Salih Baz, “Daha iyi duy, daha iyi yaşa anlayışı ile kendimizi, ürünlerimizin inovasyonu ve çalışanlarımızın tutkusu ile mümkün olan en iyi işitme deneyimini sunmaya adadık. Çevremizdeki insanları ve dünyayı duyabilmek, nefes almak kadar önemlidir. Gelişmiş işitme çözümlerinin üretiminde ve sunumunda Türkiye’nin işitme merkezi sloganıyla, her insanın en iyisini duyma fırsatına sahip olmasını sağlamak için her gün çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız doğrultusunda Alman Akredite firmaları tarafından yapılan tüm kalite standartları denetimlerinde geçerek Duymer ISO 9001 kalite belgesini almaya hak kazandı yani artık hastalarımızın dünya standartlarında hizmet aldığı tescillenmiş oldu” dedi.

Alman Teknlojisi  Bu Kadar Erişilebilir Olmamıştı

Almanya’da üretilen modern işitme cihazları Audifon hakkında bilgiler veren Duymer İşitme Cihazı Merkezleri Genel Müdürü Salih Baz, “Yüzde 100 Almanya’da geliştirilen ve üretilen tek işitme cihazı Audifon markasıdır. Araştırma ve geliştirmeden seri üretime kadar her işitme sistemi Alman mühendisliği tarafından tasarlanmıştır. Audifon, Almanya’daki işitme cihazı akustiğinde pazar lideri olan KIND Grubu’na aittir” dedi.

Her frekans aralığındaki işitme kayıplarına uygun olan Audifon İşitme Cihazlarının özellikleri hakkında bilgiler veren Salih Baz, “Audifon İşitme Cihazları 7 farklı alanda otomatik sınıflandırma gerçekleştirerek bulunduğunuz ortamdaki ses yapısını otomatik olarak optimize eder ve işitme cihazı ayarlarını otomatik olarak bulunduğunuz ortama göre adapte eder. Ayrıca adaptif ses, feedback ayarları ve adaptif gürültü önleyici ve canlı dinleme özelliklerini kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca tinnutus baskılama özelliği ile kulak çınlaması sorunları artık tarihe karışıyor” dedi.

Hem konforlu hem her bütçeye uygun

Audifon markasına ait Risa ve Lewi İşitme cihazları (Wings teknolojisi) ile uyumlu olduğunu belirten Salih Baz, “Audifon App günlük hayatı kolaylaştırır. Kullanımı kolaydır, işitme cihazı kullanıcısına en yüksek dinleme konforu sağlar. Iphone & Android Bağlantısı mevcuttur. Audifon’un iPhone’a doğrudan ses aktarımı sayesinde kullanıcılar, işitme cihazlarıyla telefon aramalarını cevaplayabilir veya müzik dinleyebilir. Akıllı telefon, canlı bir uzaktan mikrofon olarak da kullanılabilir. Ayrıca bu kadar yüksek teknik özelliklere sahip bu işitme cihazı modelimiz her bütçeye uygun ürün gurubuna sahip olup tüm hastalarımız tarafından erişilebilir durumdadır. Artık işitme kaybının çözümü gelişen teknoloji ve innovasyonla beraber eskisi kadar pahalı ve ulaşılamaz değil” dedi.

İşitme Cihazı İçin Ses Ayarı

Kullanıcıların uygulama aracılığıyla bulundukları ortam koşullarına göre kendi ses ayarlarını ve program değişikliklerini yapabildiklerini belirten Salih Baz, “Audifon kablosuz aksesuar olan Multistreamer Pro ile Tv sesini doğrudan işitme cihazınızda duyarsınız. Kristal netliğinde kablosuz Tv ses kalitesi, müzik ve sesli kitapları işitme cihazınıza aktarma gibi özelliklerin yanı sıra gürültülü ortamlarda konuşma seslerinin daha kolay anlaşılması için uzak mikrofon görevi ile sınıf ortamı, konferanslar ve toplu görüşmelerde çok daha rahat işitme sağlayabilirsiniz. Ayrıca ahizesiz telefonla görüşme imkanına sahip olmanızın yanı sıra birden fazla aksesuar kullanmak yerine tek bir aksesuar ile her şeyi halledebilirsiniz” ifadelerinde bulundu.

Aktif Hayattan Kopmadan Yaşamınızı Sürdürün

İnterton olarak her zaman uygun fiyatlarda ileriye dönük, yetenekli, etkili ve kaliteli işitme çözümleri sunmayı amaçladıklarını belirten Duymer İşitme Cihazı Merkezleri Genel Müdürü Salih Baz, yeni İnterton Ready işitme cihazlarıyla birlikte sunulan, yeni ve kullanımı kolay bir yazılım olan İnterton Fitting ve yeni akıllı telefon uygulaması İnterton Sound’u kullanarak, kullanıcılar ses profillerini, ses seviyesini ve çok daha fazlasını ayarlamasına olanak tanıyoruz ve bununla da kalmıyor Made for Apple ile doğrudan ses aktarımı sağlıyoruz” dedi.

Kullanımı Kolay Yazılım

İşitme cihazı kullanıcılarının yeni İnterton Ready işitme cihazıyla, konuşmaların ve çevredeki seslerin keyfini çıkarabileceklerini belirten Salih Baz “İnterton Ready, test edilmiş ve kanıtlanmış GN teknolojisini kullanarak, her durumda harika bir işitme deneyimi sunar. Yeni İnterton Ready işitme cihazlarıyla birlikte sunulan, yeni ve kullanımı kolay bir yazılım olan İnterton Fitting ve yeni akıllı telefon uygulamamız İnterton Sound’u kullanarak, kullanıcıların ses profillerini, ses seviyesini ve çok daha fazlasını ayarlamasına olanak tanıyoruz ve bununla da kalmıyor Made for Apple ile doğrudan ses aktarımı sağlıyoruz. Bu sayede doğrudan telefon görüşmelerinizi yapabilir, müzik dinleyebilir sevdiğiniz bir filmi izleyebilirsiniz. İşitme cihazı kullanıcısı Apple cihazlarından işitme cihazlarına kolaylıkla erişebilir ve kontrol edebilir” dedi.

İnterton Ready’nin avantajları

• Gürültülü ortamlarda bile mükemmel konuşma anlaşılırlığı

• Test edilmiş ve kanıtlanmış GN teknolojisi, kalitesi

• Çevre seslerinin daha iyi farkında olma

• Açık havada ve rüzgarlı koşullarda bile mükemmel ses ve dayanıklılık

• Doğrudan ses akışı ve kişisel kontrol için Apple ve Android konforu

Seslerin keyfini çıkarın

Yeni İnterton Ready serinin Bütünleşik Direksiyonalite ve Otomatik Yönlendirilebilir Direksiyonalite gibi gelişmiş teknolojiler ve daha birçok özellik sayesinde her durumda mükemmel ses ve zahmetsiz dinleme olanağı sunduğunu belirten Salih Baz, “Bütünleşik Direksiyonalite, işitme cihazları arasındaki kablosuz iletişimi kullanarak mevcut ortam için ideal mikrofon ayarını belirler. Kullanıcılar kendisi için önemli olan seslere odaklanabilir ve konuşmaları daha iyi ayırt edebilirler. Uyarlanabilir gürültü azaltma ile birlikte bu çok yönlü özellikler, gürültülü ortamlarda bile dinleme deneyimini daha konforlu hale getirmektedir” dedi.

Aktif Hayatınızı Sürdürün

İşitme cihazı kullanan aktif insanlar işitme problemleri ile sınırlı kalmak istemediklerini ifade eden Salih Baz, “İnsanlar aktif hayata devam etmek, bisiklete binmek, yürüyüş yapmak, spor yapmak gibi aktivitelerle hayatın tadını çıkarmak isterler. Bu nedenle İnterton Ready, dış ortamlarda stressiz bir işitme deneyimi için Uyarlanabilir Rüzgar Gürültüsü Azaltma özelliğine sahiptir. Nano teknolojisi sayesinde, İnterton Ready, ter ve toza dayanıklı hale gelerek aktif yaşam tarzınızı daha da destekler. İnterton Ready işitme cihazları, kullanıcıların yalnızca ilgilendikleri insanlara ve etkinliklere odaklanmalarını sağlamaz ayrıca iPhone, iPad veya iPod Touch’larından daha fazlasını elde etmek için de kullanılabilirler. İnterton Ready işitme cihazlarını, işitme cihazlarıyla doğrudan telefonla sesli ve görüntülü görüşmeleri, müzik dinleme, spor etkinlikleri gibi şeyler yapmak için de kullanabilirler. Temel olarak, onları gerçekten harika ses kalitesiyle kablosuz kulaklık olarak kullanabilirsiniz.  İnterton Sound uygulaması Apple ve Android kullanıcıları için işitme cihazlarının kolay ve pratik bir şekilde uzaktan kontrolünü sağlıyor. Uygulamayı kullanarak sesi ve düzeyini kolayca ayarlayabilir, ön tanımlı ses programları arasında geçiş yapabilir, ses ortamlarınızı kişiselleştirebilir ve kaybetmeniz durumunda işitme cihazınızı bulabilirsiniz.

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com