Ege Ambulans
Ege Şehir Hastanesi 6 Yaşında07/11/2022

2016 yılında hasta kabulüne başlayan Özel Ege Şehir Hastanesi her geçen yıl büyüyerek ve kendini geliştirerek İzmir ve bölge halkına sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. “ Halkımızın da bize olan güven ve sevgisi ile çok daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz” diyen Özel Ege Şehir Hastanesi Hastane Müdürü Onur Santürk bugün 6 yaşında olduğunu belirterek yeni projeler hakkında bilgiler verdi.

“Hastanemiz 2016 yılından bu yana değerli halkımıza ve hastalarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmak adına, tüm teknolojik gelişmeleri ve yeni nesil tedavi yöntemlerini yakından takip ederek ve uygulayarak hizmetine devam etmektedir” diyen Onur Santürk, “ 71 hasta yatağı, 3’üncü basamak 8’i çocuk, 6’si erişkin, 25’i yenidoğan olmak üzere 39 yoğun bakım yatağıyla beraber toplamda 110 yataklı servis, 7 adet tam donanımlı ameliyathane, 2 doğum ünitesi, 37 uzman hekim ve 300 yardımcı sağlık personeli ile SGK, bankalar ve özel sigortalarla anlaşmalı olarak kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam etmektedir. tüm teknolojik gelişmeleri ve yeni nesil tedavi yöntemlerini yakından takip ediyor ve uyguluyoruz. Her ne kadar özel bir hastane olarak hizmet versek de, aynı zamanda bir kamu hizmeti sunduğumuzun da bilincinde olarak, önce sağlık, önce insan politikası ile etik sınırlar çerçevesinde görevimizi yapmaktayız” dedi.

“Kalitemiz Tescillendi”

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan Sağlıkta Kalite Standartları denetiminde, 98 puanla bölgenin en yüksek puanlı hastaneleri arasında yer aldıklarını belirten Onur Santürk, “ Hastane yönetimi olarak, sadece tıp alanındaki yeniliklerle sınırlı kalmadan,  her geçen gün kendimizi yenileyerek ve geliştirerek, hastalarımıza kaliteli sağlık hizmetini nasıl sunabilirizin arayışı ve çabası içerisindeyiz” diye konuştu.

Ailemiz Gibi Görüyoruz

“Hastanemize başvuran her hastamızı, kendi annemiz, babamız ve ailemiz gibi görüyoruz” diyen Santürk, “ Tüm hastalarımızı aynı sıcaklık, ilgi ve bir o kadar profesyonel şekilde karşılayıp, buradan sağlıklı bir şekilde uğurlamak en büyük mutluluğumuz. Ülkemizin geride bıraktığı pandemi sürecinde, sağlık hizmetlerinin ne kadar önemli olduğunu, acı tecrübelerle de olsa bir kez daha anladık. Biz pandemi öncesinde de görevimizin başında olduğumuz gibi, pandemi sürecinde de, şu anda da görevimizin başındayız. En büyük hedefimiz İzmir halkına, hatta çevre illere hizmet veren bir sağlık üssü olmak ve tedavi olmak için il dışına çıkışları bitirmek. Tüm halkımıza ve hastalarımıza bize gösterdikleri sevgi ve duydukları güven için sonsuz şükranlarımızı sunarız” ifadelerinde bulundu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com