Ege Ambulans
Ekol ailesi piknikte yorgunluk attı14/05/2018

Ekol Hastaneleri’nden bin kişilik bahar şenliği

Ekol Hastaneleri çalışanları ve aileleri, Geleneksel Ekol Bahar Şenliği’nde bir araya geldi. Her sene geleneksel olarak düzenlenen şenlikte bu yıl anneler günü ve hemşireler günü bir arada kutlandı. Foça Hanedan Beach Otel’de düzenlenen şenlikte Tepecik Senfoni Orkestrası’da sahne aldı.

Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz ve eşi Figen Baz’ın ev sahipliğinde yapılan eğlence dolu etkinliğe, doktorlar, hemşireler, hastane çalışanları ve ailelerinden oluşan yaklaşık bin kişi katıldı. Sabah saatlerinde başlayan ve akşam hava kararana kadar devam eden etkinlik kapsamında hem çocuklar için hem de büyükler için birbirinden eğlenceli ve renkli aktiviteler ile yarışmalar düzenlendi. Canlı langırt, balon futbolu, halat çekme, rodeo ve çeşitli grup yarışlarının yapıldığı şenlikte, müzik eşliğinde danslar edildi, halaylar çekildi. Yarışmalar da dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

“Her yıl daha da büyüyoruz”

Eğlenceyi doyasıya yaşayan Ekol ailesi, hem doğa içerisinde iş yorgunluğunu  atma hem de moral depolama fırsatı buldu. Kahvaltı ve açık büfe yemeklerinin yer aldığı bahar şenliğinde ayrıca farklı standlarda kahve, Osmanlı macunu, dondurma ve pamuk şekeri gibi ikramlar da yapıldı.

Etkinlikte konuşan Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz, “Her yıl Ekol ailesi olarak giderek daha da büyüyoruz. Bugün burada sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile çalışanlarımız, aileleri ve çocukları ile hep birlikte keyifli bir gün geçirme fırsatı bulduk. Bu özel günde şenliğimize katılan başta kendi annem Hikmet Baz ve eşim Figen Baz olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Ayrıca biz doktorların diğer yarısı hemşirelerimizin de hemşireler gününü kutluyorum ” dedi.

Daha sonra Op. Dr. Mehmet Baz ve Figen Baz şenlik için özel olarak hazırlandıkları şarkıları düet yaparak sundu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com