Ege Ambulans
Ekol Hastanesi 15 Yaşında21/03/2022

2007 yılında KBB Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Baz tarafından kurulan Ekol Hastanesi İzmir Kaya Thermal Convention‘da düzenlenen gece ile 15’inci  kuruluş yıl dönümünü kutladı. Gecede sahne alan sanatçı Cenk Eren ve Tepecik Senfoni Orkestrası davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Ekol Hastanesi’nin İzmir Kaya Thermal Convention ‘da düzenlenen 15’inci kuruluş yıl dönümü gecesine bin 500’e yakın çalışan ve ailesi katıldı.  Gecenin açılış konuşmasını yapan Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz, “2007 yılında ilk hasta kabulüne başladığımızda İzmir’de tüm KBB ameliyatlarının ve baş boyun cerrahisinin yapılabileceği bir hastane kurma fikri ile yola çıkarak, Türkiye’nin ilk KBB hastanesini İzmir’e kazandırdık. Kısa süre sonra Estetik ve Plastik Cerrahi, Üroloji,  Genel Cerrahi, Kardiyoloji, Nöroloji, Göz, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Göğüs Hastalıkları, Psikiyatri, Dahiliye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Gastroenteroloji, Kalp Damar Cerrahisi, Dermatoloji, Ağız ve Diş Sağlığı gibi branşları ekledik. Bu yıl itibari ile 20 branşta genel hastane konseptiyle 8’i Profesör, 8’i Doçent toplamda 100 kişilik uzman hekim kadromuzla sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz.  Ekol Hastaneleri’nin bugüne gelmesine katkı sağlayan tüm meslektaşlarıma ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Hedefimiz, halkımızda yarattığımız güven duygusunun bilinciyle, hasta memnuniyetini artırarak kalitemizden ödün vermeden tüm branşlarda sağlık hizmeti vermeye devam etmek” dedi.

Opr. Dr. Mehmet Baz’ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Gecede, Ekol Sağlık Grubu’nda 10 yıl ve üzeri görev yapan  hekimler ve çalışanlara, Ekol Hastanesi 2021 yılı hemşirelik hizmetleri kurum içi eğitim sınavında başarılı olan hemşirelere ve 2021 yılı kariyer.net insana değer ödülünü alan insan kaynakları müdürü ve ekibine plaket takdim edildi.

Ödül töreninin ardından Opr. Dr. Mehmet Baz ve eşi Figen Baz 15’inci yaş pastasını çalışanları ile birlikte kesti. Ekol Sağlık Grubu personeli gece boyunca Sanatçı Cenk Eren ve Tepecik Senfoni Orkestrası eşliğinde doyasıya eğlendi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com