Ege Ambulans
Ekol Sanat’tan 19 Mayıs’a Özel “Büyük Atatürk Resim Sergisi”09/05/2018

Türkiye’nin Atatürk portrelerini en iyi resmeden sanatçılarından biri olan Remzi İren’in “Büyük Atatürk” isimli sergisi 15 Mayıs Salı günü Ekol Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Remzi İren Atatürk resimlerinin bu kadar beğenilmesini, ‘O’nu hissederek büyüdük, işte o tarifi imkansız his Atatürk’ü böylesine güzel bir şekilde tuvale yansıtmamı sağlıyor” diyerek açıklıyor. Atatürk portrelerinin yanı sıra, akademi yıllarında Anadolu’yu diyar diyar gezen sanatçının Anadolu’nun kültürel zenginliğini gözler önüne seren ‘Anadolu’ temalı eserleri de bulunmaktadır.

Ekol Sanat Galerisi ve Ekol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz, “Ekol Sanat Galerisi olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak Remzi İren’in “Büyük Atatürk” resim sergisine ev sahipliği yapmaktan dolayı onur ve gurur duyuyoruz. Remzi İren Atatürk’ü en iyi resmeden sanatçılardan biridir. Sanatçının bir çok koleksiyon kurum ve kuruluşlarda ve çeşitli müzelerde eserleri bulunmaktadır. 19 Mayıs’a özel olarak ev sahipliği yaptığımız bu sergiye tüm İzmirli sanatseverleri davet ediyorum. 15 Mayıs Salı sanatseverlerle buluşacak olan sergi 15 Haziran Cuma gününe kadar Ekol Sanat Galerisi’nde izlenebilecek.” Dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com