Ege Ambulans
En çok kazanan hastane Tepecik16/05/2019

Türkiye'nin en büyük ve en yoğun hastanelerinden biri olan İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakanlığı'nın en çok gelir elde eden hastanesi oldu. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu göreve geldikten sonra 1.5 yılda çok önemli işlere imza attı. Tepecik Hastanesi'nin aylık geliri 23 milyon TL'den 31.2 milyona çıkarıldı. Hastane çalışanlarına daha fazla döner sermaye dağıtımı sağlandı. Sponsor desteği alınarak otopark, ameliyathane, yoğun bakımlar, poliklinikler, kemik iliği nakli merkezi gibi yerlerin sorunları çözüme kavuşturuldu.

Hastaneye devredilen ve uzun süredir atıl durumda olan Bornova ek binası kısa sürede onkoloji ve palyatif hasta merkezi olarak aktif hale getirildi. Ayrıca merkezde robotik teknolojiyle kemoterapi hizmeti de veriliyor.
Aynı yerde bölgenin en büyük genetik merkezi kuruldu. Karşıyaka'da eski yıkılan hastanenin yerinde bölge halkına hizmet sunacak ve büyük memnuniyet uyandıran Karşıyaka Semt Polikliniği hizmete açıldı. Hastanede 14 birimin revizyon işlemleri tamamlanarak hastanede önemli bir yenilenme sağlandı. Tarihinde ilk kez Klinik Araştırmalar Etik Kurulu kurularak bilimsel araştırmaların önü daha da açıldı.
Hastanede ilk defa hastane çalışanları ve hastalara yönelik hastane kütüphanesi açılıyor. Personelin katılımıyla gerçekleştirilen sosyal etkinlikler de yine Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com