Ege Ambulans
Basmane ŞİFA diş hastanesi oldu02/02/2018

FETÖ operasyonlarının ardından devlete devredilen Eski İzmir Şifa Hastanesi’nin Basmane’deki binası Diş ve Ağız Sağlığı Hastanesi olarak hizmet verecek

FETÖ'den alınarak devlete devredilen eski İzmir Şifa Hastanesi'nin Basmane semtindeki binası Konak Diş ve Ağız Sağlığı Hastanesi'ne verildi. Hastane yaklaşık 1.5 aylık süre içerisinde mevcut bulunduğu tarihi yerden taşınarak Basmane'deki binaya geçecek. Öte yandan uzun yıllardır Çankaya semtinde faaliyet gösteren İzmir İl Sağlık Müdürlüğü de eski Konak Kadın Doğum Hastanesi ile Diş Hastanesi'nin bulunduğu binaya yerleşmeye başladı.

42 ODALI KURUM

FETÖ operasyonları kapsamında KHK dahilinde kamuya devredilen FETÖ'nün eski hastanesi olan Şifa Hastanesi'nin İzmir Basmane'deki binası halkın hizmetine sunulmak için gün sayıyor. 42 özel odası bulunan ve donanımlı ameliyathaneleri olan eski Şifa Hastanesi Konak Diş Hastanesi olacak. Bu kapsamda hastane içinde çalışmalara başlandı.

Konak Diş Hastanesi'nin önümüzdeki süreçte hastaneye taşınması bekleniyor.

SANTAJ YAPILMIŞTI

Artık tamamen halkın malı haline getirilen FETÖ'ye ait Şifa Hastanesi'nde yapılan incelemelerde doktor ve personelin giyinme ve dinlenme odalarında FETÖ'cü polislerin yerleştirdikleri gizli kamera ve kayıt cihazları bulunmuştu. FETÖ'nün bu yöntemle bine yakın kişiyi dinleyip görüntüleyerek örgütün çıkarları doğrultusunda şantaj yaptığı ortaya çıkmıştı.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com