Ege Ambulans
G Noktası Estetiği İle Daha Fazla Cinsel Haz10/01/2019

Cinsel ilişki sırasında vajinal orgazmı sağlayan G noktasının cerrahi olmayan, basit bir kollajen enjeksiyonu ile büyütülebildiğini belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin,  bu işlem ile hem cinsel ilişkinin daha tatminkar olduğunu hem de  orgazm olmanın daha kolay bir hale geldiğini söyledi.

Op. Dr. Özlem Gültekin, G noktasının vajina ön duvarında 3-4 cm içeride, idrar kanalı (üretra) çevresinde olduğunu belirtti.

G Noktasının büyütülmesi

G noktası olarak bilinen bölgeye verilen bazı “dolgu maddeleri” ile bu alanın büyümesinin sağlanabildiğini belirten Op. Dr. Özlem Gültekin ,” G noktası büyütülmesi sonucunda kadınlarda cinsel ilişki sırasında zevk alımı artmaktadır. Böylece kadınlarda orgazm olabilirlikte eskiye oranla artmaktadır. G noktası büyütme işlemi kadınlarda cinsel ilişki sırasındaki zevkin arttırılması ve orgazm olamama gibi durumlarda yapılmaktadır.  Ayrıca kadının orgazmı daha fazla hissetmek istemesi, normal doğum, yaşın ilerlemesi, kollajen bağ dokusu özelliğine bağlı olarak vajinal genişleme yaşanması, cinsel ilişkinin artması, cinsel partnerin penis kalınlığının ince olması gibi durumlardan dolayı da kadınlar bu işlemi yaptırmaya ihtiyaç duymaktadır.  Bazı kadınlar elle masturbasyon yaparak orgazm olabilirken cinsel ilişki sırasında orgazm olamama sorunu ile karşı karşıya kalırlar.” dedi

G noktası büyütme estetiği

G Noktası büyütme estetiğinin hastanın ağrı duymaması amacı ile genellikle hafif anestezi altında yapıldığını belirten Op. Dr. Gültekin “ İşlem oldukça kısa sürmektedir. G noktası büyütme işlemleri ameliyat kapsamında yapılan bir işlem değildir. İşlem sonrası hastalar hayatlarına kaldıkları yerden devam edebilirler.”

6-10 ayda bir tekrarlanabilir

Yapılan dolgu işleminin kişinin vajinasında ortalama altı ay kadar kalabildiğini belirten Op. Dr. Özlem Gültekin, “ dolgu maddesi daha sonra vücuttan emilmektedir.  İşlem 6-10 ay arası tekrarlanabilir.  G noktası büyütücü dolgu enjeksiyonları her ne kadar dünyada sık olarak uygulanan yöntemlerden biri olsa da ülkemizde çok az sayıda jinekolog hekimin pratik deneyimine girmiştir.” dedi.

Vajinal Dolgu ile daraltma işlemi

Op. Dr. Özlem Gültekin G noktası estetiğinde kullanılan dolgu maddesi vajina daraltma işleminde vajina duvarlarına uygulanabilmektedir. Buda oldukça etkili bir yöntemdir. Kişiden kişiye kullanılacak dolgu miktarı değişebilmektedir.  Vajina daraltma için yıllardır uyguladığımız ameliyat yöntemine alternatif olarak yaklaşık 10 dakikada biten vajinal dolgu uygulaması işlemi son zamanlarda kadınlar tarafından oldukça talep edilen ve memnuniyeti yüksek olan bir işlemdir” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com