Ege Ambulans
Genç Diş Hekimi Adayları “Beyaz Önlükleri” Giydiler02/10/2017

Ege Üniversitesi  Diş Hekimliği Fakültesi  2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılışı ve Hekim Önlüğü Giyme Töreni, Diş Hekimliği Fakültesi Bilim Sanat Amfisi’nde gerçekleştirildi. Törene, İzmir Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler, Ege Üniversitesi  Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Beyser  Pişkin, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Ege üniversitesi  Diş Hekimliği Fakültesi açılış dersini  Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül verdi.

Törenin açılışında konuşan Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Beyser  Pişkin,  “ Bu yıl açılış törenimizde ayrı bir heyecan ve ayrı bir gurur yaşıyorum. Çünkü Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde eğitim hedeflerini çağın gereklerine göre güncelleyen, kararlarını katılımcı anlayış ve ortak akılla oluşturan, bilimsel üretimi en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen ve üstün nitelikli diş hekimleri yetiştirmeyi kendine hedef belirleyen fakültemiz bu yıl 50 yaşındadır”  diye konuştu.

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül ise  genç diş hekimi adaylarına kendi hayat deneyimlerini anlattı. Yüngül, öğrencilere mesleklerindeki  yeni  gelişmeleri mutlaka takip etmeleri  gerektiğinin altını çizdi.

Fakülteye  birincilikle giren Işıl Bulut’a  beyaz önlüğünü Prof. Dr. Beyser  Pişkin giydirdi.

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com