Ege Ambulans
Genç Yetenek Denizli Cerrahi'de Sağlık Buldu03/10/2017

Ön çapraz bağları yırtılan U21 oyuncusu 18 yaşındaki Beytullah Daşel, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde gerçekleştirlen tedavisinin ardından taburcu oldu.

Denizli Spor alt yapısında yetişmiş U21 oyuncusu 18 yaşındaki Beytullah Daşel geçtiğimiz günlerde oynadığı hazırlık maçı sırasında dönerken dizinden ses gelip kilitlenmesi nedeniyle sakatlık geçirdi. Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde tedavi altına alınan genç yetenek Daşel, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Semih Akkaya tarafından muayene edilen Beytullah Daşel’e ön çapraz bağ yırtılması tanısı konuldu. Ameliyat kararı verilen Beytullah Taşel, gerçekleştirilen operasyonla sağlığına kavuştu.

“BAŞARILI BİR ŞEKİLDE AMELİYATI GERÇEKLEŞTİRDİK”
Beytullah Taşel’in operasyonu hakkında bilgi veren Doç. Dr. Semih Akkaya “Hastanın kendi tendonlarından iki tanesiyle hazırlanarak oluşturulan bağı kullanarak kapalı ameliyat yöntemi ile açılan tünellerden Artroskopik işlem ile başarılı bir şekilde ameliyatı gerçekleştirdik. Beytullah Daşel umarım sahalara yakın zamanda eskisinden daha iyi olarak dönebilecek” dedi.

DAŞEL’DEN ÖZEL DENİZLİ CERRAHİ HASTANESİ’NE TEŞEKKÜR

Operasyon sonuçlarından oldukça memnun olduğunu belirten Denizlispor Oyuncusu Beytullah Daşel, bir an önce iyileşerek çalışmalara devam etmek istediğini ve tedavi sürecinde ona destek olan tüm sağlık personellerine teşekkürlerini iletti.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com