Ege Ambulans
Gümüldür’e Sağlıklı Bakım Merkezi10/06/2019

İş adamı Mesut Saldır tarafından Gümüldür’de hayata geçirilen ve yakın zamanda hizmete başlayacak olan MELMİRA Sağlıklı Bakım Merkezi, otel konforunda, ev rahatlığında sağlıklı yaşam alanı sunuyor.

6 katta, 4 bin metrekare kapalı, 4 bin 200 metrekare açık alanda kurulacak olan merkez hakkında bilgiler veren MELMİRA Sağlıklı Bakım Merkezi kurucusu Mesut Saldır, “Yaşlı aile fertlerinin, yaşamın olgun dönemini birlikte ve huzur içinde geçirme istekleri, profesyonel desteklerle sağlanması amacıyla “MELMİRA“ projesini hayata geçirmek için oldukça heyecanlıyız.  “MELMİRA” bir inşaat projesi değil, ileri yaşta yeni bir yaşam biçimi oluşturma denemesidir. Yaşamın ileri dönemlerinde ortaya çıkan kişisel ve toplumsal gereksinimleri karşılamak üzere düşünülmüştür. Amaç, yalnız kalma riskinin çok yüksek olduğu, evlatlara çok büyük külfet olunabilecek emeklilik ve yaşlılık dönemini birlikte ve mutlu bir dayanışma içinde geçirmektir” dedi.

 “Misafirlerimizin günlük sağlık durumlarının takip edilebilmesi için merkezimizde doktorumuz, 24 saat görev yapan hemşirelerimiz olacak. Düzenli doktor kontrolleri ile sağlık durumları takip edilecektir. Ayrıca misafirlerimiz için hazırladığımız giyilebilir teknoloji ürünleri sayesinde sağlık durumları gerekli hallerde doktora iletilmek üzere takip edilip, kaydedilecektir. Her odada, ortak alanda, tuvalet ve banyolarda acil durum butonları ile misafirlerimizin acil durumda görevlilere ulaşması sağlanacaktır.”

Konforlu Yaşam

Mesut Saldır, “51 oda ile 110 yatak kapasitesine sahip olan merkezimizde otel konforunda tüm odalarımızda ısıtma ve soğutma sistemi, yatak odası ve dinlenme odası, TV, mini buzdolabı, su ısıtıcı, kişisel tuvalet ve banyo bulunmaktadır. Ayrıca geniş bahçemizde hobi bahçeleri, spor aletleri ile vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanları bulunmaktadır. Bunun yanında hava şartlarının ve misafirlerimizin sağlık durumlarının uygun olduğu zamanlarda bu güzel coğrafyada çeşitli geziler düzenleyeceğiz. El sanatları kurslarımızda eğlenecekler yada bir müzik enstrümanı çalmanın zevkini paylaşacaklar. Deniz kenarında güneşin batışını seyretmek, Kütüphanemizde çayını yudumlarken kitap okumak, ya da kafeteryamızda birlikte hoş vakit geçirmek seçeneklerimizden sadece birkaçıdır.”

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com