Ege Ambulans
Güzelbahçe’ye Semt Polikliniği Hasta Kabulüne Başladı08/08/2018

Urla Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak Güzelbahçe Kültür Merkezi binasında kurulan Güzelbahçe  Polikliniği hasta kabulüne başladı. Güzelbahçe  Polikliniği hasta kabulüne başladı. 

Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Adıgüzel Demirel, “ Yarımadada bölge hastanesi olarak hizmet verdiklerini belirterek, “ Hastalarımızın çoğu Urla dışından gelmekte. Karaburun, Mordoğan, Çeşme, Seferihisar, Güzelbahçe, Narlıdere ve Balçova başta olmak üzere İzmir’in her bölgesinden hastalarımız hastanemizi tercih ediyor.  Hastanedeki poliklinik sayısını  50 ye  kadar çıkardık ancak bu sayı bize yetmiyordu. Urla devlet hastanesindeki Hizmet kalitemizi bozmadan Güzelbahçe de bir poliklinik açmak istedik.” dedi. İlk olarak

7 Ana Dalda

Dahiliye, Genel Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Psikiyatri, KBB, Göz, Radyoloji gibi branşlarda hasta kabulüne başladıklarını belirten Op. Dr. Demirel, “ Bu branşların yanı sıra ihtiyaç halinde bu sayıyı artırabiliriz ayrıca küçük cerrahi müdahalelerin yapılacağı bir müdahale odası bulunuyor. Tesisin Güzelbahçe ye kazandırılmasında emeği geçen Ak Parti  Eski İlçe Başkanı Rahmetli Vasfi Çakıroğlu’na, mevcut ilçe başkanı Burcu Dereci’ye İzmir milletvekili Kerem Ali Sürekli’ye, Atilla Kaya’ya , Ak Parti il Başkanı Aydın Şengül ‘e İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur’a, Kamu Hastaneleri Başkanı Anıl Eser ile yer tahsisinde bulunan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günay’a teşekkür ederiz. Güzelbahçe için çok güzel bir hizmet oldu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce “ ilçemizde yaptırılan kültür merkezinin girişindeki en önemli 600 metrekare alanımızı bedelsiz olarak sağlık müdürlüğümüzün emrine verdik.  Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adıgüzel Demirel hocamız polikliniğin yapım aşamasında  çok emekleri oldu ve bundan sonraki aşamalarda önemli hizmetleri olacak. Kendisine teşekkür ediyoruz. Asıl hedefimiz ilçemizde bulunan 16 dönümlük sağlık alanımıza tam teşekküllü hastene yeri tahsis etmek. Umarım Sağlık Bakanlığı bu alana bir sağlık tesisi kurar” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com